Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cristi Burghiu

Membru activ
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Murighiol

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu a venit nimeni sami dea cu tv in cap tv functioneaza bine. Nu miam batut joc de forum nici de aceste topicuri. Imi pare rau Multa sanatate Clienti au fost multumiti asa noob cum sunt eu in depanare sa fac tvurile sa mearga.
 2. Domnilor nu mai am de dovedit nimic.Imi pare rau fiecare gandim diferit.Mia facut placere va multumesc de ajutor.daca uni nu sau chinuit cu asa ceva asta e unde dai si unde porneste.O zi buna Miam dat cu parerea paote omu nu stia ce sa faca sii luminam mintea Dar ce sa si faci.
 3. Domnilor ma bucur ca vam tinut moralul sus in vreme de pandemie. Dar ce sa si faci daca un client spune domle iti platesc reparal. Bine ca sa rezolvat. Ce sa si faci nevoia te invata.
 4. Imi cer scuze domle Stefan ce sa faci cand esti novice nu cunosti amanunte dar eu creed ca ati mai intampinat ca mine si nu e un motiv de luat la 11 metri.Vreau sa ajut am facut mai mult chat decat sa dau un detaliu amanunti poate cineva are nevoie.
 5. Domle daca sunteti mai experimentat jos palaria. Nu mam bagat asa mult in LCD multi imi vin cu CRT rar imi vine cate un specimen deasta LCD. eu speer ca am fost inteles si de alti novici ca mine.Multa sanatate Domnu Stefan :P
 6. Cei drept e greu de dezlipit deoarece mam chinuit cu letconu sa nu fac vrio alta doroboata.dar totul e bine cand se termina cu bine. Tot imi este mai usor la Tv Crt.Dar trebuie sa ajut clienti.Multa Sanatate
 7. Da lam inlocuit dintrun tv recuperat cu ledurile la pamant si cu ecranul fisurat.Nu mam bagat la memorie poate trebuia si resoftare.Clientul a fost multumit. Depinde tot la mine ajunge daca face alte figuri:)
 8. Tin sa mentionez ca am puricat mai bine am inlocuit conzi din placa video si tv a pornit dar cu ecranul alb.Inlocuind acel procesor zic eu defectul sa rezolvat tv functioneaza normal. client multumit.
 9. Domnule vali stiu ca radeti de mine ca as fi un esec total in functie de depanator, dar eu invat si poate peste ceva timp o sa ajung bun. Domnule, ati spus ca fiecare a plecat de jos si nu trebuie sa radem pe treaba asta nu toti ne-am nascut profesori, ingineri si etc. Daca era asa, cine mai muncea si facea lucruri. In ziua de azi chinezii ne-au luat patentu, ei cunosc pentru ca invata.Ce daca defectez un aparat, imi asum riscul si caut altul si nu mai repet greseala.Poate radeti toti de mine cei specimenu asta de om pe aicea vrea sa invete de la cei mai buni cand el nu stie cei aia tensiune sau electrocasnic in sine domle nu am masurat pana acuma tensiuni din nestiinta de cauza dar astazi am facut un progres si respectivul aparat l-am reparat schimbandu-i placa video si clientul mi-a multumit, dar daca uni nu inteleg treaba asta, problema dumnealor.Eu va respect domnu Vali, vam urmarit de mai mult timp forumul.Nu am vrut sa deranjez dar cand miam facut aparitia se arunca in mine parc-as fi un mascarici care vrea pomana de electronica pe aicea. Dar Va multumesc tuturor pentru timpul acordat Multa Sanatate
 10. Domnule Sla aveti perfecta dreptate. Repar la sat repspectivele care domni de aicea sunt fie oameni in varsta fie oameni tineri dar nu asta e problema. Problema da este la mine ca nu am niste baze ale electronici dar cu anumite sfaturi de pe acest forum am reparat si fara o cunoastere anume cunosc doar nu te baga in cea ce nu stii ce faci. Da am depistat softul defect am inlocuit placa video si receiverul Functioneaza in parametri.In prealabil client multumit. Va multumesc tuturor.
 11. Am modificat in descriere scuzati pentru eventualele erorii.
 12. Sursa e in parametri posibil dysplai defect. E domle o spun ca fapt divers televizoarele cu tub sunt la mare cautare.
 13. Da dar nu imi arata nimic pe tv, nu are semnal este mut si nici macar nu reusesc sa fac ceva sa se aprinda dysplai-ul sami arate ca functioneaza e post-mortem. iam spus clientului sa isi scimbe furnizorul de cablu. Daca asi cauta un soft de unde sa fac rost ??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines