Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio Master

Membri
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Audio Master

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti sector 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Un radioreceptor cu un sunet foarte bun, difuzorul de 3VA 4 ohmi, eliptic, suna superb in acel radio pe UUS.
 2. 74 HCT, superior lui 74HC simplu.
 3. Undeva in cimitirul Bellu, pe un mormint scrie: Trecatorule, ce esti tu astazi, eu am fost. Ce sint eu acum, tu vei fii!
 4. Daca are valoare sentimentala, mai bine du-l la un service, sa nu-l strici aiurea.
 5. Da, am gresit eu, frecventa de linii este de 15625Hz, am observat prea tirziu, greseala. Ati muncit ceva la confectionarea acelui litzwire. Daca va ajuta, am ceva litzwire de curenti mari, prin debara.
 6. Inlocuieste finalii cu incredere cu MJ21193-21194, dar inlocuieste-i pe toti pe canalul cu pricina. Poti folosi si MJ15024-MJ15025.
 7. Vezi cum a fost formatat GPT sub UEFI sau MBR. Placile de baza mai noi au optiunea de disable CSM in bios, incearca si enabled sub uefi sau disabled CSM.
 8. Salut, eu am folosit cu succes 100% de fiecare data acest utilitar, gratuit. https://sd-card-formatter.en.uptodown.com/windows Am formatat si carduri si stick-uri care pareau aproape imposibil de formatat. Poate te ajuta, succes!
 9. Salut, daca doresti un miez serios pentru traf de sudura >40kHz, lasa-mi un mesaj privat. Teoretic miezurile din trafo linii TV se foloseau la sub 50W si 16525Hz, pe un miez din ala scoti cel putin 300W dar atentie, sint 2 intrefieruri la miez!
 10. Salutare tuturor! A fost un producator foarte puternic si respectat in piata audio power. Pacat ca, concernul Harman a avut grija sa distruga aceasta firma. Am fost posesor de citeva modele dintre amplificatoarele lor dar am renuntat de ceva ani la domeniu.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines