Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio Master

Membru activ
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti sector 6

Recent Profile Visitors

79 profile views

Audio Master's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Verifica fata de masa, tensiunile de alimentare, negativa si pozitiva pe pinii de alimentare ai STK. Daca tensiunile exista, verifica tot fata de masa la iesirea/iesirile STK (inainte de releu), daca ai tensiune continua, (cu volumul la minim). Pentru safety, nu cupla boxele, chiar daca releul nu cupleaza. Daca da, STK este defect. Daca nu, poate a cedat ceva pe la alimentare, sint multe rezistenfte fuzibile, flameproof.
 2. Foarte frumos si foarte bun raspunsul armonic! Felicitari!
 3. Nu e greu, dar la toate acele numere am sunat atit OLX cit si vitan, niciunul nu are, care are, are doar grilele mici de linga usi sau tot defecte. Ma gindeam ca poate cineva pe aici, o avea.
 4. Multumesc de scheme! Cum imi fac timp, ma apuc.
 5. Bun, multumesc. Acum sa caut o schema oldschool.
 6. Salut si mutumesc de interventie, eu o doresc fizic, pe cea oficiala, daca mai are cineva de la kitt. Am totul mai putin hirtia. Pentru colectie.
 7. Salut! Are cineva idee pe unde as putea gasi ansamblu navigatie pentru o smart ForFour 454-032, care sa se potriveasca direct, fara improvizatii sau modificari? Adica in zona hasurata din poza. Multumesc.
 8. Salut tuturor! Sotia mea are o Smart ForFour si s-a stricat grila de la evacuarea AC, practic s-a rupt piesa cilindriica care ghideaza fluxul de aer. Are cineva de vinzare sau stie vreun atelier unde as putea rezolva problema? Multumesc.
 9. Salut colegii! M-a napadit nostalgia si parca as face un receptor pe unde medii, cum am facut acum 40 ani, si prindeam cu el postul 1 si postul 2 radio. Era o schema clasica cu o EF 80 dupa care urma un amplif cu ECL82. Intrebarea mea este, se mai receptioneaza ceva pe unde medii? Multumesc.
 10. Salutare tuturor! Sint interesat sa cumpar o carcasa pentru laptop Lenovo G580, in stare cit mai buna, cu toate pronderile perfecte. Daca are cineva, va rog sa-mi lasati un mesaj privat. Multumesc.
 11. Salutare tuturor! Are cineva schema oficiala, documentatia completa de la kit-ul de 15W care se livra la pliculet in librarii, inainte de 1989? Multumesc.
 12. 74 HCT, superior lui 74HC simplu.
 13. Undeva in cimitirul Bellu, pe un mormint scrie: Trecatorule, ce esti tu astazi, eu am fost. Ce sint eu acum, tu vei fii!
 14. Daca are valoare sentimentala, mai bine du-l la un service, sa nu-l strici aiurea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines