Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dorin V Bodea

Membri
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Dorin V Bodea

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In lista Sowter nici unul nu poate substitui precizia transformatorului prezentat de mine, nici in SE to PP, nici in PP to PP... poate la nivel maxim de semnal dar nu mi-am propus sa conduc cu el tuburi de 5kV si 1kW... :-) Mai departe, in nemernicia lui falsificatorul din video-ul anterior mi-a dat ideea ca intr-un blindaj de interstage ar putea incapea doua drosele pentru configuratie parafeed; bunaoara unul de 1-200H pentru anodica si unul de 1-2kH pentru grila tubului de condus, poate o sa experimentez asa ceva cind voi avea vreme (si sigur n-am sa ascund un WIMA inauntru! :-)
 2. Multumesc pentru aprecieri! Miezul este, in mare, M6. Sirma Gr.2/Et.2 bobinata cu o tehnica proprietara pe galeti orizontal/vertical, nu-i mare lucru, e mult mai usor sa explici decit sa faci. Secretul final al succesului este sa aproximezi intotdeauna prin lipsa, astfel incit mai tot user-ul sa fie placut surprins de rezultatele in viata reala versus specificatiile tehnice.
 3. Apreciez rabdarea de a ma acompania in intreprinderea mea de a totaliza macar 5 postari! Se pare ca dupa 24 de ore tot mai trebuie sa astept, interesant...
 4. Bun, pai mai adaug si acest post la numarul minim pentru nou-veniti, cit sa-mi permita sa-ti trimit un mesaj sa-ti spun care-i treaba. Altminteri am pornit demersul pe cale ierarhica, ca un user disciplinat ce sint, am vorbit deci cu @Marian azi si a concluzionat ca doar tu poti sa faci reparatia cu pricina. Cit despre telefon am free nelimitat cu North-America si EU si preturi foarte mici cu restul lumii, asa ca daca nu te-ai mutat in fo' tara bananiera ai putea sa-mi dai un mesaj cu numarul nou. Si ca sa nu fim off-topic pun niste masuratori de inductanta si impedanta pe configur
 5. Te salut @Vasile! ... pai da! Asa imi sta mie bine, ca nou venit... :-) De fapt la modul general nici nu tin sa postez prea multe doar ca mi-au ramas niste chestii administrative in coada de peste (eufemistic vorbind), motiv pentru care o sa te deranjez miine cu un telefon, ca si asa n-am vorbit de ani de zile... :-)
 6. Nu tineam neaparat sa fac referinta la forum extern dar vad ca mi s-au sters toate posturile si cine citeste aici nu are informatii minimale despre ce este vorba, asta in primul rind. In al doilea rind nu aveam optiune de atasament decit prin URL, nu se preciza nimic de limita de 1MB. Deci cine vrea sa vada la ce se poate folosi poate folosi un motor de cautare (nu-l specificam ca sa nu-i facem reclama, da?!) pentru a cauta dupa "Iron Schmitt" si "Concertissima" - cele doua circuite testate de mine ca defazoare.
 7. Va salut! In amintirea bunelor vremuri de altadata vin si eu cu o lucrare "made in Romania" pe o schema de defazor conceputa in aceeasi tara vesela. Un transformator interstage de 20mA deocamdata testat "la rece" in single ended, cu primarele si secundarele in serie, sa vedem ce poate la niveluri mici... Cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines