Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cristinel Adomnicai

Membri
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Cristinel Adomnicai

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Botosani

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Buna am tv horizon 55HL7530U 4k si numai merge,la inceput se bloca pe slot cand foloseam satelitu,si trebuea scos din priza,pe internet nu facea probleme,nu se bloca niciodata,acum il pornesc din telecomanda si face cum ar trebui sa se aprinda,dar sta cateva secunde aprins,ecranul e negru albastrui si se stinge,si tot asa face mereu ledul clipeste mereu oricat il las lasa,cineva a ziz ca e softul,daca e softul ma puteti ajuta si pe mine cu un soft,si ce proceduri trebuie sa fac,sa il pot pune sa nu greșesc?nu am avut ocazia si nu pre stiu exact cum procedez.multumesc mult!
 2. Buna!am un tv horizon 55HL7530U 4ksi se stinge si se aprinde mereu,ecranul se face negru albastrui pentru cateva secunde,dupa se stinge iar,si tot asa,ledul clipeste mereu,cineva mia zis ca e softu,la inceput mergea pe internet dar se bloca pe slot cand foloseam satelitu,si trebuia scos din priza acum se stinge si se aprinde mereu,telecomanda functioneaza numai la pornire,ma puteti ajuta cu un soft si ce proceduri trebue sa fac sa nu gresesc?multumesc mult!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines