Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bogdan207

Membri
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Bogdan207

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Galati
 1. Ok, multumesc de raspuns. Ar fi o limita inferioara de putere a unui motor conectat la un convertizor, ca idee spre exemplu sa nu fie sub 10% din puterea convertizorului?
 2. Salutare tuturor. Intrebarea e urmatoarea: se poate monta un motor de 0,55 KW la un convertizor de frecventa care suporta un motor de 2,2 KW sau e prea mic motorul. Convertizorul e un powerflex 523, 2,2kw, 3hp, 460v max. Motorul e unul trifazic 230/400v, 1500 rpm, 0,55kw.
 3. S-a rezolvat pana la urma. Am gasit-o scrisa pe coperta dosarului de scheme. Multumesc de ajutor.
 4. O sa il desfac sa vad ce reusesc. Revin cu poze in caz ca nu reusesc
 5. E data, dar nu o pot executa din cauza codului.
 6. Buna ziua tuturor. Detin un pannel meter de la Endress hauser model RIA45. Dupa ceva timp de functionare cu semnal analogic 4-20 mA, am vrut sa il conectez la o termorezistenta. Acum vine surpriza... Am uitat codul de acces setat la prima utilizare. Am incercat sa resetez aparatul dar nu pot accesa meniul din cauza codului. In manual by default codul este 0000. Din pacate a fost schimbat. Cineva ma poate ajuta cu sugestii pentru resetare?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines