Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Viorel Surugiu

Membri
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Viorel Surugiu

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va multumesc frumos pentru indicatiile (mesajele) primite!
 2. Am aflat valoarea tensiunii masurata pentru curentul de mers in gol, 19mv +-o5mv, soundul s-a imbunatatit, radiatoarele sant caldute si termometrul e la jumatate+2mm,. Mi s-a indicat sa reglez si HDAM din preamplificare, deoarece in timp isi modifica parametrii. HDAM din Finali l-am reglat dupa manualul service pentru Marantz PM14. Nu am gasit cum se regleaza HDAM-ul din preamplificare!
 3. L-am dat pana la 25 mv si acum dupa 30 min. s-au incalzit putin radiatoarele, indicatorul de temperatura e la jumatate,in carte spune ca dupa 30 min trebuie sa fie la 2/3 din scala deci mai trebuie sa maresc .... Statia trebuia servisata ca are 14 ani dar nu sa stricat si nu s-a umblat la ea si avand 24 Kg pentru 30 min cat dureaza reglajul am zis ca nu renteaza.... Deci mai astept poate mai are cineva modelul sau are manualul service pentru PM14 MKII KI Signature. Eu am pentru PM14 simplu.. Va multumesc pentru informatii!
 4. Multumesc frumos dar 12mV sant pentru marantz PM14 eu am KI Signature, am incercat cu 12 si radiatoarele sant reci dupa 30 min, indicatorul de temperatura abia ajunge la jumatate. Deci trebuie mai mult! !!
 5. Care este valoarea tensiuni(mV) pentru curentul de mers in gol (idling current alignment) la Marantz PM14 MKII KI Signature?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines