Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Viorel Prioteasa

Membri
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Viorel Prioteasa

 • Rank
  Nou venit

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am procurat un Memory Stick Duo Adaptor si o Memory Stick PRo Duo de 512MB, ambele de la firma SanDisck. Cardul de memorie chiar are in interior MEMSTICK.IND; MSTK_PRO.IND si .SonyVID. Am citit ca imi pot fi necesare. Pt Sony Bavia modelul meu KDL-40V5500 cu sasiul EX2L-Coriander, va rog sa imi indicati de unde pot descarca fisierele.
 2. Va rog sa imi comunicati, daca ar fi oportun inainte sa-i fac update la soft sa verific inverter-ul. Cel putin sa pot vedea ceva pe display. La acest tip de sursa este valabil testul cu taiatul firelor INV_ERR, DIMER, BALANCER_ERR si conectarea (celor dinspre sursa) la +3,3V printr-o rez de 1-10k . Mai trebuie cumva firul BACK_LIGHT__ON cel taiat spre MB pus la masa (GND) ?
 3. In Link-ul: https://www.elforum.info/topic/90457-sony-kdl-40v5500/ unde este acelasi defect ca si incazul meu, poate cineva sa imi spuna ce inseamna "ssb defect". Multumesc anticipat !
 4. Multumesc pt sfat. Insa atunci cand am facut masuratorile tuturor tensiunilor, mi-a luat ceva timp. Acum l-am lasat 2 ore si nu clipeste niciun cod de eroare.
 5. "La multi ani sanatosi" tuturor si buna seara ! Detin un Sony Bavia modelul KDL-40V5500. El are: Sursa: A1660-720-B (Sony IP1) MB: A-1663-964-B Inverter: SSB400W16S01 Rev0.5 TCon: HAC2LV3 . 0 Schema pare ca este a sasiului EX2L-Coriander. Dupa o buna functionare in timpul a 10 ani, s-a defectat. Ca manifestare: nu are sonor, nu are imagine si nu lumineaza backlight-ul. Alimentat cu tensiunea de 230Vac, se poate porni de la butonul lateral si de asemenea din telecomanda, LED-ul verde aprinzandu-se. In aceasta stare se pot actiona tastele din telec
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines