Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defro

Membru activ
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

About Defro

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. Bai, da' va lipseste, sa mor eu.
 2. Le iei si cu 25 de dolari daca insisti.
 3. Tocmai, e critică și se impun măsuri eficiente, nu paturi suplimentare și ventilatoare. Cine să le mai monitorizeze și pe alea? Acu pe bune, aștepți să ajungi la limită, oare nu e destul de previzibilă situația?
 4. N-am simpatii politice de nicio culoare. Deja m-am săturat de aceeași placă pusă să cânte în gura lor. Măsuri concrete și eficiente, nu paturi și ventilatoare. Al naibii să fie dacă a mierlit-o vreunul dintre ei in afară de câte un amărât de primar.
 5. Este cea mai eficienta masura in astfel de cazuri. Nu-i nici tratament, nici vaccin... Paturile de la ATI, suplimentarea lor , nu ajuta cu nimic iar distantarea sociala lasata la mintea cetateanului e apa de ploaie. Se vede eficienta ei in intreaga UE.
 6. Parca e altfel cand o mierlesti cu bani in buzunar.
 7. Asta am găsit,Icar. E unică... O primești cadou dacă-mi dai adresa. Luni sau marți o pun la poștă ambalată antitanc. https://ibb.co/yYRJ85L
 8. Asta sunt, niste tupeisti care conduc o tara. Ma scot din sarite cu marirea numarului de paturi si ventilatoare, de parca asta e esentialul in cacatul asta de pandemie. Prezidentul zici ca e drogat, o tine lunga cu acelasi discurs. N-au oo sa impuna masurile corecte si concrete in situatia asta si tot noi o sa ducem greul. Auzi la ei, sa carantineze capitala pe zone... Intoarce metroul cu frana de mana cand e la limita zonei carantinate.
 9. Toti acumulatorii de genul ala au o placa. Trebuie sa se adreseze unui service de al lor, eventual sa le scrie chinezilor si sa-i indice unul in UE.
 10. E o singură placă ce face toate astea. Componentele importante nu se găsesc de cele mai multe ori și trebuie schimbata cu totul. De aia prefer lanterne de firmă la care am un service in țară. E drept că n-am avut probleme până acum, doar schimbat garnituri și un up-grade la led cu o versiune noua, mult mai bună decât anterioara.
 11. Se exagerează totuși. Dacă matematica nu a fost punctul forte, te poți deruta puțin la ordinea operațiilor. Dacă ai o scăpare nu înseamnă că ești analfabet funcțional, cum zicea cineva mai sus. O poți da in bară cu o chestiune banală dar asta nu te reduce la a fi prost.
 12. Așa! Nici că-mi venea.
 13. Bre, nu toți are feisbuc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines