Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defro

Membru activ
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

About Defro

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Înțeleg că ON e activată atât timp cât apeși butonul. Care e timpul necesar pentru comanda motorului?
 2. Și aia de 2 pe 2 de o cunoaște Felicia, nu e la voi in Germania ?
 3. Așa lejer conduceam in starea de urgență de nu-mi venea a crede. Traseu de o oră redus la o treime. Acasă toată lumea! Să facă sarmale, să taie porcul că acu vine revelionul.
 4. Ai încurcat vremile. Gestapoul nu mai este. Grea misie, bre. Nu cred să găsească vreo dudă made în Mânzălești, să trăiești.
 5. Polițistul nu a comis niciun abuz.
 6. Îmi iau cagulă. Trebuie să mai pun și masca?
 7. Ajung mai devreme. Multe colete au ajuns după termenul de 30 zile sau cât era înainte, cumpărătorul a cerut banii inapoi, marfa a primit-o iar paguba a luat-o chinezul că plicul a stat pe teritoriul României aiurea. Vina a cui să fie?
 8. Păi ce măsuri noi, altele decât spălatul, distanța și masca?
 9. Dacă intră umezeală, mufa e cam defectă. Ori o schimbi, ori o izolezi suplimentar cu bandă sau ceva manșon termocontractabil.
 10. Cu varanul vă spun eu. Mult mai puțin decât prejudiciul. Cu privire la cazul prezentat de ilustrul nostru coleg, am auzit la radio că ăla avea o brișcă în mână Înseamnă ca aia vedeam eu in filmare, probabil ii spunea să arunce chestia jos.
 11. Exact, nu sunt sigur dacă a procedat incorect . Am și spus de ce. N-am stat să caut date despre incident, mă gândeam că postează careva și alte detalii. Se pare că în cazul ăsta polițistul e singurul ce trebuie tras la răspundere. Eu am impresia că ăla avea ceva în mână și garcea ii spunea să-l arunce. Prea se răstea la el și arata cu mana către ceva. Apoi i-a cărat vreo două și l-a tras către mașină. Ori ne uităm cu atenție, ori ne vedem de treabă.
 12. Icar, eu nu susțin acțiunea polițistului. Doar am vizionat filmul și am încercat să-i înțeleg atitudinea. Cu mască sau fără, nu e treaba mea. Eu i-aș fi atras atenția și m-aș fi întors după o jumătate de oră. Atât.
 13. O faci personal atunci când consideri că legea a fost aplicată greșit. Mai mult, te faci ziarist, anchetezi diversele spețe și le prezinți publicului. Înființezi un ONG și te implici... Dacă pui linkuri pe un amărât de forum să vezi dacă opinia ta e corectă, mai bine te lipsești și îți cauți un loc de muncă dacă ești apt.
 14. Pe el îl interesează dacă părerea lui coincide cu a altora. Altceva nu mai contează. Borin dodea ăsta e tot aia cu merk?
 15. Masura de imobilizare și încătușare poate fi considerată abuzivă. Pe vremea când mai făceam asta și încercai să te opui îți luai una in plex , coaste sau la rinichi de nici nu știai de unde a venit. Faptul că ăla e un amărât de muncitor, nu-l pune pe polițist într-o postură dominantă în mod automat. Nici măcar nu-l percheziționează înainte de a-l băga în mașină. Aici a greșit și nu a aplicat prevederile.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines