Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Liviu.Mihaiu

Membru activ
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

About Liviu.Mihaiu

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @doru3160 N-o "intoarce" ca la ... Pitesti. Cine miroase ceva, se zice ca "nu le are". Nu ?
 2. Vad ca ai pus PUNCT. Dar, totusi , sper sa nu fiu prea deplasat pentru moderatori, Din curiozitate, ce scrie pe diploma ta de absolvire ?
 3. Nu intra. Poate ai alta treaba. LE: Cine a stabilit calitatea de victima ? A facut sosoaca din multi numai specialisti in legislatie si constitutionalitate a legilor. REVENITI-VA mai oamenilor ! UITATI-VA ce scrie pe ultima diploma de studii.
 4. Poate-i iese sau nu. Problema este ca bagă in capul (de obicei suficient de incăpător) unor "participanti la trafic" că asa este bine sa facă. Si mai bagă in capul unor participanti la diverse discutii "diverse" pe forumuri ca este bine să sustină pe cineva care incalcă legea. Eventul să iasă si in stradă si să strige "Jos ceva !". De aici pană la anarhia dorită de astfel de manipulantori nu mai este mult. Avem dovezi. Nu ?
 5. Multi din cei care nu respecta indicatiile unui organ al legii se comporta ca si cum ar beneficia de imunitate parlamentara. Gen sosoaca. Asa au fost ei educati la TV ca trebuie sa te comporti in fata legilor unui stat. Legea spune sa porti masca, tu te c.ci in ea de lege. Si urli ! Comentezi, ignori sau chiar ameninti organul. Uneori, unii descopera ca nu toata lumea are dreptul conferit unei persoane gen sosoaca. Ghinion.
 6. Cam deplasat mod de referire la prim-ministrul Romaniei. Nu credeti ? Nu suntem totusi aici nici la Antena 3 , nici la Romania TV.
 7. ”Măştile sunt făcute pentru a ne proteja de pandemie. Dar cum experţii au conchis că masca nu este necesară în aer liber, am decis să ridic (obligaţia purtării) măştii” de protecţie, a anunţat într-un comunicat ministrul israelian al Sănătăţii Yuli Edelstein. Israelul a reusit sa vaccineze peste 50% din populatie. Au purtat masca din primavara lui 2020. Dar au reusit sa se apropie de normal.
 8. Asta sună a ceva gen "cincinalul in patru ani": "S-a depăsit productia la hectar cu aproape peste 5000 de kg".
 9. Evident ca asta le este meseria. Dar, din ce am vazut pana acum, guvernul a avut de ales dintre o multitudine de oferte. Bancile (mai toate) au ofertat mai mult decat a anuntat guvernul ca ar vrea sa imprumute. Din cauza asta spuneam ca Romania sta inca bine la capitolul incredere.
 10. Cât timp in momentul in care guvernul anuntă că vrea să se imprumute iar băncile se bat sa participe cu oferte, stăm bine. Dacă banca se roaga de tine sa imprumuti de la ea, inseamnă că are incredere că ai de unde sa plătesti. Iar băncile chiar au specialisti.
 11. "Specialiştii atrag atenţia." Specialistii de la Antena3 , Romania TV, doctoritele de ochi si plasticiene, lautarul de muzica usoara, avocatele ratate, Garcea... Tara de specialisti in economie si orice altceva decat specializarea pe care o au.
 12. De ce ? Lasă asa. Sa vadă si persoane mai tinere cum se face o dezinformare profesionistă. Si nu este singurul. Gasca de dezinformatori este mai mare. Dar posteaza alternativ. Conform ordinului de luptă
 13. Deci nu suntem chiar sosoci cu totii. @valivoi, pun un sprit pentru vestea de mai sus ! Multumesc !
 14. Pentru participantii si la discutii pe langă subiect de pe alte forumuri pe care se vorbeste si alte limbi: Cam care este atmosfera ? Dezinformarea este la fel de apreciată ? Offtopic-urile sună cam tot asa ? Vorbesc serios.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines