Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Liviu.Mihaiu

Membru activ
 • Posts

  453
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Liviu.Mihaiu's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Dedicated

Recent Badges

 1. Suruburile sunt predestinate acestui scop. Eu zic sa nu te joci cu solutii improvizate mai ales in cazul unui vas de wc din portelan.
 2. Asta trebuie rezolvata fara a apela la creion si hartie. Mircea, preia legatura.
 3. Din cauza asta am intrebat de ping. Teoretic pot avea un 1Gbps 'viteza' si cu Jupiter (planeta) daca fac un test de genul speedtest.xxx . Dar nu spune nimeni cat a durat testul si cate packete (si marimea lor) au fost trimise intre mine si 'server'. Ca doar nu-si inchipuie cineva ca se 'descarca' fisiere de Gbit cand se fac aceste 'teste'. LE: Un jupiterian nu se va putea uita la Netflix (fara sa injure providerul) chiar daca speedtest raporteaza ca are 1Gbps.
 4. Hai ca sunteti pe celea cea buna. Cam asa se face o citare. Adevarul este ca eu cam spun 'nimic' cand intervin. Dar , vorbesc serios, incercati sa citati ce am scris acum.
 5. Digi foloseste sub licenta tot softul Ookla. Softul incearca sa te localizeze dupa IP si sa foloseasca un server de test din aproprierea ta. Ca sa ai un rezultat cat mai bun. Poti incerca sa setezi alt server si sa compari. Dar spunea user Mircea mai sus, nu este edificator un astfel de test.
 6. La abonamentele pentru persoane fizice nici un provider nu garanteaza banda alocata. Se garanteaza o limita superiora ce poate fi atinsa. Ce scrie in contracul tau cu providerul legat de 'viteza' de download/upload ?
 7. Ookla (speedtest.net) va alege pentru test tot un server din Romania si din apropierea locatiei tale. In plus, speedtest.net are optiunea "Multi" si "Single" la Connection. Daca setezi "Single", ce resultat ai ?
 8. Sa taci. Eu zic ca asa te faci cel mai bine inteles.
 9. Alta postare copy/paste de pe facebook. Este bine ca ne spuneti cu ce va ocupati in general...
 10. Asta este imbeciliatea pe care o posteaza toti cei anti-vaccin pe facebook. Esti cam dubios dumneata... Si nu a fost greu sa te fac sa recunosti ca ai deschis acest subiect doar ca sa MANIPULEZI !
 11. Ia auziti-l si pe asta care se dadea impartial si fata-mare :)
 12. Mergi domnule si te VACCINEAZA si lasa gargara ! Eu nici pe formuri nu va mai dadeam voie sa scrieti la astia anti-vaccin.
 13. Cam ce punct de vedere sa accept ? Ca mor oameni prin spitale si unii pe aici se mai intreaba inca daca o fi bine sa ne vaccinam ? Tu ce parere ai ? Te-ai VACCINAT ?
 14. Ce alte sfaturi mai ai ? Tine lumea cont de sfaturile tale ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines