Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tanase Ion

Membri
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

About Tanase Ion

 • Birthday 03/05/1979

Profile Fields

 • Location
  mun. Constanta

Recent Profile Visitors

1,166 profile views

Tanase Ion's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • One Year In
 • First Post
 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Up Scuze dl Validae stiu, dar ca sa postez si in topicuri la tehnic inca sunt novice, va rog sa ma intelegeti ca in momentul de fata ma limitez sa citesc ce au postat ceilalti utilizatori cu experienta iar in momentul cand voi avea pregatire suficienta sa scriu in alte topicuri o voi face cu siguranta, dar acum ma abtin si ma limitez la imi procura o parte de materiale ptr "visurile mele" si de a nu pune intrebari inutile pe diverse topicuri si asa deja am fost luat "la ochi". Am de gand sa fac un topic despre un anumit proiect si voi incerca sa cer ajutorul celor cu experienta sa ma ajute cu sfaturi scheme si ori ce informatie va fi binevenita. Ok multumesc frumos ptr intelegere momentan ma limitez un timp la a face schimburi de lampi, cum a zis si un utilizator care nu iam retinut numele, referitor la pretul lampilor, nu toti cei care suntem nostagici dupa lampi ne permitem sa dam bani multi pe lampi (in cauza sunt si eu) prefer sa ofer la schimb tot ce am disponibil si ptr altii care posibil le vor fi de folos din ce am eu si la randul lor care pot ma vor ajuta cu ce am si eu nevoie. Cu respect ma inclin acelor domni care deja m-au ajutat cu o parte de materiale (prefer sa nu le dau numele decat daca doresc dansii sa scrie in acest topic) care deja le-am obtinut prin schimb, si le multumesc din tot sufletul si astept sa mai imi finalizez stocul de ce mai as avea nevoie ptr proiectele mele personale
 2. De actualitate Pentru schimburi de lampi mai am 6n1p nos la cutie 50buc, 6n7p-3buc nos-nib, 6n8s-10buc nos, 6n9s-10buc, 6n6p-10buc, 6n2p-20buc, 6ț5s-4buc nos, 5ț8s-4buc nos, 6p14p-8buc sh si 6p14p-ev sh-8buc stare buna netestate. Dau la schimb pe o pereche de transformarori de iesire de radio stereo Capri, cine are si poate sa ma ajute astept un mesaj in privat, va multumesc anticipat.
 3. Sunt interesat de em84, cate bucati aveti? Si un nr de tel daca se poate in mp
 4. Dl cmariuss confirm ridicare colet, catalogul si vumetrele au ajuns bine, user serios multumesc ptr al2lea vumetru bonus.
 5. Daca mai sunt disponibili perechea de transformatori de iesire de radio capri cu mufe ptr boxe, vb in mp
 6. Up ecc81 si ecc85 sau dat mai sunt doar cele in a doua postare
 7. Tanase Ion

  Donatii

  Ma intereseaza daca sunt ceva despre lampi daca este disponibil, va multumesc anticipat ptr intelegere, o zi buna
 8. Nici eu nu pot sa va trimit mp dar mai am ceva si mai ok ca lot 6n1p xll 79 nos, cineva din bucuresti a verificat pe catometru si ca ar fi cele mai ok acest lot eu nu leam verificat dar cine mi lea dat a dat tot din acest lot celui din bucuresti. Am aroximativ 30buc nos disponibile de dat si 30buc 6n2p nos. Astept un nr de tel in mp sa va sun sa vb am si alte serii.
 9. Bine dl misuraelectronic am inteles daca stateam bine la capitolul financiar imi luam de pe ebay sau alte platforme de vanzare online nu va deranjam cu "asasinarea de 3luni cu un pret decent" iar de treaba ca dl. Carageae lea rezervat nu am stiut, eu am vb ieri cu proprietarul lampilor si mi-lea rezervat la sfarsitul lunii dar daca lea rezervat dl. Carageae miar fi spus, dar ma rog daca le doreste dl.Carageae din respect ptr dansul ma retrag si i le las dumnealui, in schimb dv incercati sa-mi lasati o impresie diferita dar ma rog daca va simtiti lezat din partea mea imi cer scuze si nu te voi mai deranja, cu respect o zi buna.
 10. Pentru schimburi de lampi mai am 6n1p nos la cutie 50buc, 6n7p-3buc nos-nib, 6n8s-10buc nos, 6n9s-10buc, 6n6p-10buc, 6n2p-20buc, 6ț5s-4buc nos, 5ț8s-4buc nos, 6p14p-8buc sh si 6p14p-ev sh-8buc stare buna netestate urmeaza sa mai fac un recesamant al lampilor sa vad ce mai am disponibil si voi mai posta o completare a listei. Prefer schimb cu lampi nos em84, em87, em800, mai sunt interesat de o pereche de transformatori SE de radio Darcle sau pickup suphrafon care folosea lampa ecl82. Cine este interesat astept mp
 11. Din pacate cele 15 buc em84 sunt deja rezervate in cursul zilei de azi de proprietarul lampilor le iau eu la sfarsit de luna. Multumesc ptr intelegere.
 12. Catalog tuburi pozitia 269 il vreau eu si vumetrul de la pozitia 157 vb in pm cum mi le trimiteti
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines