Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

manolis

Membru activ
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About manolis

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asta este amplificatorul. User-ul a atasat un fisier. heic
 2. E mai bine acum. Tweeterul = ok, media... este cam medie. E pacat ca ai deschis subiectul dupa ce ai facut cutiile (mai ales imbracate in piele). Atunci as fi zis fara jena:vinde morel-urile!
 3. Cu cati dB ai reduce nivelul mediilor? (ai reusit sa vezi scala pe axa 0y?) Eu vad si o galma cu albastru, la care i-ar veni de hac un filtru de ordin 3 la tweeter.
 4. Nu cred ca poti "sari" niste etape. Nu ai sa dormi noaptea linistit pana nu ai sa faci filtrele care ies din software (asta fiind prima etapa) Desi nu va suna prost, dar pentru ca nu ai nici cu ce sa compari, (si pentru ca microbul DIY nu te va lasa in pace) nu vei avea pace pana nu faci modificari la filtru (etapa doi). Acum ca ai ce compara... iti va fi greu sa alegi, unele melodii se vor auzi mai bine cu un filtru, altele cu celalalt filtru. Deja te vei gandi sa mai modifici filtrul poate obtii ceva mai bun decat cele doua variante. Softul iti da (iti recomanda) o versiune
 5. Tu nu stai sa le modifici, noinu stam sa le descarcam si sa le analizam ca apoi sa scriem aici, deci... mutu' ii spune surdului... Un printscreen nu este greu de facut, parerea mea.
 6. Difuzoarele nu sunt universale, fiecare are parametrii lui care sunt golositi pentru a construi incinta. De aceea nu se poate inlocui la un subwoofer, difuzorul cu unul care se potriveste la dimensiunea gaurii. Daca specifici ce difuzor ai si se gasesc parametrii lui pe net ai sanse sa fii ajutat. Daca este o chinezatie la care parametrii sunt necunoscuti, nu poate nimeni sa te ajute gratis (masurarea parametrilor nu o face nimeni pe degeaba. Cand esti incepator alegi difuzoare de firma la care gasesti gratuit proiecte pe net.
 7. Daca motorul mergea si restul era mort, as zice ca e o problema de CAN. Interfata de diagnoza banuiesc ca nu ai, deci tot la un service esti nevoit sa ajungi. Ce ma intriga este ca nu mergeau luminile si semnalizarea. Astea sunt niste contacte + becuri + sigurante care nu pot sa cada simultan decat daca ai circuitul de masa afectat. Dar circuitul de masa zici ca l-ai verificat.
 8. Mai bine apelezi la un electrician auto. Are mai multe sanse sa o repare decat ai tu.
 9. Pai acum politistii daca poarta masca pe fata, nu sunt si ei mascati?
 10. manolis

  6n3c e

  Daca avea brum era un amplificator nereusit (toate filamentele sunt alimentate in DC). Parca vezi ca te cauta vanzatorul sa-i mai dai niste bani pe langa ce ai platit . Mai bine taci malc sau incepe sa vorbrsti de vreme ca englezii ca sa schimbi subiectul.
 11. manolis

  6n3c e

  Are brum amplificatorul?
 12. manolis

  6n3c e

  Din ce vad eu pe telefon, este PP.
 13. Eu daca imi aduc aminte bine, subventia nu se dadea daca masina nu avea pretul de catalog de 25.000€
 14. manolis

  6n3c e

  Te-ai dus pe copca! De acum toti banii in directia asta se vor duce. Nici somnul nu-ti va mai fi ca inainte. S-a dus linistea! De acum... fel de fel de pitici te vor vizita: fa aia, fa cealalta, modifica ailalta. Bine ai venit in lumea nemultumitilor!
 15. Pentru cine doreste sa vada munti (cred ca au peste 2000 metri) n timp ce inoata... Poze facute dimineata.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines