Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CP 1

Membri
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About CP 1

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

41 profile views
 1. Sant o gramada ! Letcon tip cleste, ansa la pistolul de lipit modelata dupa pini, doua letcoane cate unul pe fiecare parte, in cazul asta e nevoie de ajutor sau dexteritate buna. Cu taiatul e bine si asa dar cam "ruseste", daca vrei sa faci rocada sau nu esti sigur ca e dus Ic-ul.
 2. De regula pe langa chipset PCH Intel. Iar daca e placa cu chip video Nvidia dedicat, asta ar putea fi primul suspect din cauza unui consum exagerat la start.
 3. Bios corupt, scurt in periferice ( usb)..., chipset intel dus , samd....
 4. Cel mai bine merge prins in penseta sau patent spit fin, iar cand se lichefiaza aliajul de lipit se rupe lipiciul prin miscari scurte de rasucire inainte, inapoi. Daca aliajul de lipit de pe placa e fara plumb, e bine a fi "botezat" in prealabil cu fludor cu plumb.
 5. Multe tv-uri au niste "bureti ecranati" intre Gnd-ul placilor ( mainboard , sursa ) si tabla displayului. Rolul lor pare a fi mai mult de amortizare decat de radiator. Altceva decat tabla displayului nu ar avea ce sa se dilate incat sa pocneasca. Incearca o fixare cu materiale corespunzatoare.
 6. Ai softul in pagina 3 . https://www.elforum.info/topic/120203-lcd-sony-kdl40z5800-problemaproblematica/?do=findComment&comment=1446450
 7. ssb e small signal board, adica placa de baza. Arunca un ochi pe aici .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines