Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bogdan Iacob

Membru activ
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bogdan Iacob

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Am inteles,va multumesc pentru sfaturi si pentru ajutor.O seara buna.Amplificatorul are
 2. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Pe reteaua de 220 am.un cablu 3x2.5mm².Cablu de 6mm îl folosesc la alimentarea amplificatorului catre sursa in comutatie.Cablurile din poza sunt pentru amplificator, nu pentru reteau de 220V. 12Vx54A(A cablului de 6mm²)=648W si amplificatorul are 300W ce nu e bine in asta ? Ce siguranta trebuie sa pun pe alimentare in spre amplificator ?
 3. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  In caz de vreau dupa un timp sa pun in masina amplificatorul.Din cauza asta trebuie sa i au unul mai mare ma refer la canale
 4. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Vreau ceva de calitate si nu prea as vrea sh pentru ca , nustiu daca sunt bune sau sunt bubuite asta e parerea mea
 5. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Cumpar deocamdata ce imi permit n am un job deocamdata.Boxele ,amplif si sursa le voi cumpara impreuna.Acuma mi am dat seama in caz de vreau sa pun in viitor amplificatorul in masina imi trebuie cu 4 canale il voi cumpara pe acela cu 4 canale.Siguranta nu au ele înăuntrul lor.Am făcut un calcul si mi a arata ca ,are 315W nu 780W inseamna ca e bun cablu de 6mm² si la acesta
 6. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Ma refeream cu alimentarea de la 220V adica sa le alimentez pe amandoua sursele in comutatie pe acelasi cablu de 220V.Asa arata amplifi .Sau sa pun cablu separat la cealalta sursa in comutatie pentru alimentarea de la 220V La input conectez cablu de semnal de la casetofon si celelalte doua mufe le las libere adica alea prea out ?
 7. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Si consumul pentru difuri de 4ohm care este la acest amplificator .As putea sa alimentez si sursa asta pe acelasi cablu cu care am alimentate cealalta sursa ?
 8. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Si imi trebuie doar un singur cablu de semnal sau mai multe ?
 9. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Daca acest amplificator are 400W .Este buna o sursa in comutatie de 360W si ce fel de cabluri rca imi trebuiesc
 10. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Acestea sunt rosu si negru Sunt bune sau trebuie sa cumpar altele?
 11. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  De la dedeman l am cumpărat.Este myf.A costat 3 lei/metru .Daca nu e bun as putea sa cumpar altul
 12. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Am.cumparat cablu de 6mm² ajung pentru 400W.Îi voi pune papuci Am cleste de sertizat ,doar trebuie sa mi cumpar doar papuci
 13. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Amplif are 400W si sursa pe care am gasit-o pe net este de 360W cu 30A .M am gandit, daca am doar un fir pe fiecare polaritate ,are amperajul necesar pentru amplificator nustiu daca m am exprimat corect .?
 14. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Sursa in comutatie are 3 iesiri de minus si 3 iesiri de plus (adica are 3 surburi pe iesirea de plus ,respectiv 3 suruburi pe minus) ,trebuie sa leg minus la toate cele trei suruburi de minus, respectiv plusul la cele trei suruburi de plus sau doar pe un singur surub de minus ,respectiv un sigur surub de plus.?
 15. bogdan Iacob

  Constructie boxe

  Cate cabluri rca imi trebuiesc pentru amplificator.Imi spatele casetofonului am 4 mufe de rca doua pt difurile frontale si alte doua pentru difurile din spate?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines