Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Roland1986

Membri
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Roland1986

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Roland
 1. Buna ziua, sunt pe la sfarsit cu bucataria in U. Am facut toate corpurile si acum am comandat fronturi din mdf infoliat cu model frezat, dar mare mi a fost mirarea cand am aflat ca la darel nu se fac frezari de balama, le fac eu pana la urma, dar este cu mult mai dificil sau diferit fata de cele de la pal? (Ca si diferenta de material).
 2. Ok, merci, o sa tin cont de aceasta observatie. M am apucat si eu de mobila in U. Am taiat palul, fronturile o sa le fac din Mdf, am cotele pt ele dar voi face toate corpurile si dupa ma mai verific. Partea buna este ca nu ma grabesc. Am cules multa informatie de pe acest topic si sa fiu fair play o sa pun poze cu ce am realizat atunci cand o sa termin. Bineinteles ca am fost inspirat de postarile lui Nomikos care merita toata aprecierea. Am postat acum cateva saptamani proiectul si niste intrebari, dar dupa cum ai spus, s au sters din motive tehnice, intre timp mi am raspuns singur la cateva intrebari si nu e problema.
 3. La picioarele reglabile din plastic de 100 mm, cam la ce cota se pun picioarele fata de marginea corpului? 30 mm margine diametru exterior- margine corp e ok? Vreau sa prind o plinta din pal pe aceste picioare si pe una din laturi am si masina de spalat vase.
 4. Salut, am si eu proiectul dar e pe hartie momentan. In ce soft ai facut desenul?
 5. Salut Am nevoie de o parere. Am o bucatarie open space (da intr un living). Cotele bucatariei sunt 2800x2500 (atasat schita). Vreau sa proiectez si sa execut o mobila de bucatarie care sa fie in forma de U, deci are 2 posibile corpuri de colt. Am cum sa bag tot ce este prezentat in schita? Masina de spalat vase si plita trebuie sa fie neaparat pe peretele desenat, masina de rufe la fel( pe acel perete vreau ss pun blat doar pana peste masina de spalat) pe peretele desenat, chiuveta trebuie sa fie pe partea cu geamul, am alimentari si scurgeri de apa trase pe acesti pereti pt ele. De peste o saptamana ma chinui sa schitez un proiect si am dificultati sa bag tot ce vreau eu acolo ( mai ales daca masina de spalat vase este de 600), am citit toate cele 37 de pagini de la acest topic, am masurat mobila din 2 apartamente. Am cotat si geamul, h pana la glaf geam e 900 mm. Mai mentionez si ca e vedere de sus, dar asta deduceti. Problema e ca daca dau la debitat dureaza o luna pana primesc comanda, si nici nu prea imi permit sa gresesc din cauza banilor.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines