Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Ioana Rebeca

Membri
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ioana Rebeca

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 04/03/1975

Profile Information

 • Locatie
  comarnic

Recent Profile Visitors

47 profile views
 1. Exista soft pt usb pt acest main board ?? Pt că nu mai pot ajunge la cel care rescris mem .sunt în izolare din cauza la nenorocitul asta de covid!
 2. Buna și mulțumesc pt aj dintrecut v as ruga un soft pt usb la tv Star light 32dm6500 șasiu cv338h-t42 . Se aprinde albastru 1min după intră în stby. Va rog mult mulțumesc!
 3. Salut și mulțumesc pt dump dar după ce am rescris mem tot nu iese din stby cred că prb e șef main board .rog sugestii .Cu respect dodo
 4. Salut am un tv led q.bell model qxt22kd tip le22xc139e placa t.msd309.b63b care nu iese din stby și cred că ar merge cu o resortare cu usb. Rog idei sau firmware pt usb daca nu pt memoria 25q.... Mulțumesc și aștept!
 5. Salutare sunteți simpatici aveți dreptate nu sunt femeie dar nici nu sunt chiar Profi cu supertehnica sunt mulțumit că am rez problema, mai am un Horizon care i am schimbat17mb82 cu95 dar am imaginea răsturnată și solarizata, poate mă ajutați cu un bin pt stil s au din ms inra cu 4725 dar nu ajung la dipay !!!!heeeelp!
 6. Mulțumesc a mers dar a trebuit să rectific sm la ldvs imaginea era solarizarea
 7. salut tuturor am un tv vortex vled-26h1d care pornește târziu apare siglă sta câteva secunde se oprește iar pornește și tot așa până rămâne pornit,as dorii un software de firmware pt usb.am o foto cu main bord.multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.