Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cablaje pcb

Membru activ
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About cablaje pcb

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Durează câteva zile sa primești un traf toroidal făcut pe comandă. Fie la Romtoroid ,fie Petra.
 2. Cine n-a luat bacul, sa nu aiba drept de vot. Nu le ai cu electronica, aleluia, votezi cand o zbura porcul. In fiecare sectie de votare sa fie prezenti candidatii... Si punctul patru: Mai da-i draqu, ca toti sunt facuti de-o mama, asa se aseamana.
 3. Mizam pe atitudine in primul rand. Trebuie să fim mai des in stradă. Singur, sunt destui votanți, indiferent din ce parte, nu sunt rupt de realitate, din contra.
 4. Ce arătați voi aici sunt pentru etanșare care nu este același lucru cu lipirea.
 5. Da, proveneau dintr-o cutie destul de măricică. Erau foarte bune.
 6. Incepe sa puta a tiganie. Se exprima unii de zici ca-s ofiteri de informatii la cel putin trei servicii. Pelicanismul ( de la gusa pelicanului, incapatoare) media lasa impresia de a toate stiutori.
 7. Depinde cat de gurmand ai fost. Rezultatul il vezi in oglinda sau intrebi pe cineva care te cunoaste.
 8. Oricum nu le pasa, e in fisa postului. Reactioneaza doar in situatii critice si tot asa iau masurile cuvenite. Nici alea duse pana la capat. Pentru ei, votul inseamna doar locul din capul mesei, migrand din scaun in scaun la intervale prevazute legal, prin participare democratica, drept castigat in urma cu 30 de ani, dupa cum scria cineva mai sus. Nu asta am dorit atunci, sa dam cu lingura in aceeai oala infecta, scotand cate o bucatica in speranta de schimbare. Pentru cine nu s-a prins inca, toate au acelasi gust amar.
 9. Sunt alpinisti care pot face reparatia. Din pacate, temperatura de afara nu e tocmai potrivita pentru astfel de lucrari unde se foloseste masa de spaclu. Ce grosime are zidul pe care este montata tamplaria?
 10. Pentru partea audio poti folosi un traf separator pentru retea. 230v/230v . Gasesti de facut la Petra, Romtoroid sau E+I la colegul @flomar60 . Se pot prevedea prize in primar astfel incat sa fii cat mai apropiat de acei 230volti. Mai audiofil de atat nu cred ca se poate. Totul intr-o carcasa eleganta prevazuta cu un voltmetru electronic de panou, arata occidental.
 11. Eu nu votez. Am votat o singură dată în viața mea. Sper să apuc vremurile când o să am pe cine vota.
 12. Dobitoci. Dacă făceau ce trebuie nu se strângea apă în profil.
 13. Eu nu inteleg de ce nu le fac din plastic, ABS sau ce o mai fi la categoria asta. In urma cu un an sau doi, mi-a zburat un ornament de la caroserie, din jurul rotii, in mers. Toata lumea a incetinit, oprit, etc, unul s-a gasit sa treaca cu rotile peste rahatul ala de plastic. Mic nu era deloc. L-am luat si la primul service l-au montat aia la loc. Arata chiar mai bine decat inainte, fara semne de suferinta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.