Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gelu

Membri
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gelu

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deci eu trebuie sa duc contactele A si B de la iesirea din releu la centrala termica si sa alimentez termostatul de la retea, si asta e tot?
 2. Da, dar acelasi lucru se intelegea daca treceau 24V. Pt ca asa lasa loc de interpretari. Ok, nu am voie cu 230V, dar am voie cu 5V, cu 12V, cu 24V, cu cati V?!?!?!
 3. Cred ca m-am exprimat gresit. Voiam sa spun ca alimentez termostatul la 230V, nu releul. Inca nu am luat termostatul. O sa fie un Honeywell wireless.
 4. Dar cum vi se pare schema de la ariston? Cu 230v taiat, in loc de a mentiona tensiunea care trebuie? Asa e standardul?
 5. Mersi pt informatie. Nu pare grea instalarea termostatului. Se alimenteaza de la 230v AC si la iesirea din releu, se conecteaza 2 fire la NO si COM care se duc in centrala. Pe astea ar trebui sa fie 24V. Dar oare cum se alimenteaza termostatul? Daca-i fac stecher, si il bag in priza invers, se inverseaza faza cu nulul. Oare se alimenteaza din centrala? Dar la fel, se pot inversa. Sa il conectez direct din priza? Astfel nu se vor mai putea inversa faza cu nulul. Conteaza ca se inverseaza?
 6. Revin cu schema. Stie cineva daca se pierde garantia daca montez eu termostatul? Au sigilii in interior?
 7. Ma uit la schema centralei mele ariston genus one, si vad puntea TA1 pt termostatul de ambient, si mai apare un 230v taiat. Nu e ciudat? De ce sa-mi spuna tensiunea gresita, si nu cea corecta? In mod normal as avea nevoie de 24V AC? Toate centralele in condensatie au termostatele pe 24V?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.