Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

postasul

Membri
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About postasul

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Panciu
 1. Mulțumesc pentru răspuns! Deja sunt in faza de asamblare. Am mai făcut ceva modificări fata de poza pusa mai sus. Insa acum am o mica problema. Am cumpărat glisiere HDD SINCRON, extragere totala cu amortizor. Cand am ajuns acasă si am cautat sa vad cum se face sertarul... Am incremenit... Pare destul de greu pentru un începător si fara scule potrivite. Sa vad cum rezolv problema.
 2. Chiar dacă nu am primit inca un răspuns, continui sa va arat cam cum am gandit eu. Sincer sa fiu, nu ma prea multumeste, dar nu vad cum sa asez altfel. Aveti alte idei?
 3. Salutare si bine v-am gasit! Sunt tentat sa-mi fac si eu mobila de bucatarie si apelez la cunostintele dumneavoastra pentru a imi indruma pasii. Am citit aproape tot topicul si mi-am facut deja o idee despre ce ar trebui sa tin cont. Ce ma „blocheaza” pe mine, sa zic asa, este ca nu am idee cum sa asez corpurile de jos astfel incat sa beneficiez la maxim de utilitatea lor. Spatiul este cam mic si am nevoie de ajutorul celor initiati. O sa atasez si o schita, sper sa intelegeti ceva din ea. Mentionez ca frigiderul este in partea dreapta si nu cred ca am unde sa-l mut. Imediat langa frigider, in stanga lui, mobila se va termina cu un corp inalt care va avea cuptorul incadrat la semi-inaltime. Alte componente obligatorii care vor face parte din mobila sunt: plita, chiuveta cu picurator si masina de spalat. Mi-as dori si un corp jolly de 15 cm. Ca lungime totala, din geam in frigider ar fi 310 cm. Mentionez ca am lasat cativa centimetri distanta intre peretele lateral si intre frigider. Avem asa: corp plita = 60 cm corp chiuveta = 80 cm corp cuptor = 60 cm corp jolly = 15 cm corp masina de spalat rufe = 68 cm . Masina are 60 cm si am zis sa las cate 2 cm pe laterale. E prea putin? Insumand aceste dimensiuni ajung la 283 cm. Pana la 310 raman 27 cm. Aici apare problema. Acei 27 cm de blat dintre plita si chiuveta sunt prea putini. Iar ca si corp ar trebui sa fac o usa sub 30 cm. As putea sa trec cu chiuveta peste corpul ei astfel incat picuratorul sa fie undeva deasupra masinii de spalat? Adica din blatul de deasupra masinii sa ramana doar loc pentru un scurgator de vase, maxim 40 cm? Sotia nu doreste sa foloseasca picurator in corpul suspendat decat poate daca i-as aduce niste argumente solide.... Inca o problema ar mai fi inaltimea corpurilor. Sotia este mica de statura, 150 cm. Ca sa acopar masina de spalat cu blat trebuie sa am minim 85 cm fara blat. Aici ar fi ok insa cand vin cu plita , nivelul gratarului se mai ridica cu inca 4-5 cm, adica va fi cam pe la 93 cm nivelul gratarului... ce spuneti? Nu e cam sus? Ar mai fi varianta ca blatul de deasupra masinii de spalat sa il pun un pic mai sus dar atunci nu ar mai merge sa vin cu chiuveta deasupra ei....? Va doresc un weekend placut si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.