Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Costica Tv

Membru activ
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 core_reputation_level_4

1 Follower

About Costica Tv

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vrea omul sa va invete ceva si nu bagati nimic la cap.....am reparat si repar ecrane lcd la greu, majoritatea le-am rezolvat....dai clientului tv-ul ca nu ai nici-o sansa sal repari...nici nu ai vrut sa postezi modelul de panel......... SM4109 e ok si nu pica niciodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. Ca si femeia, daca o ei pe la Dan Spataru nu mai conteaza ce fata are...
 3. Tensiunile sunt corecte, eu nu stiu cine i-a bagat in cap userului petreelectronic ca tensiunea voffe trebuie sa fie -12v in loc de -8v Poftim uite aici o poza ca sa te convingi ca t-conul e ok si defectul e din panel, am zis sa nu mai postez foto din reviste Service TV, dar m-ati adus in stare de nervi..... Defectul e in ecran, daca nu asculti de niste sfaturi bune, atunci nu mai deschideti topicuri. Din pacate a expirat timpul de editare si trebuie sa sterg poza......
 4. Ai scos foliile dintre ecran si t-con sa vezi daca creste tensiunea voffe?, de ce nu vrei sa spui ce model de ecran are tv-ul?
 5. Majoritatea placilor MBXXX au spi+nand flash, degeaba salvezi spi-ul daca nu salvezi si nandul, vorba colegului Tavi, nu e timp nici pentru profile dar sa mai salvezi si nandul.
 6. Eu tot la fel am facut, 3,3v extern si VCCQ Volt setat la 1,8V Ai reglat 2,88v din sursa externa sau din program?
 7. Acolo scrie ca este si pentru RT809H, adica pentru ce?, RT809H are mufa ISP pe bord....
 8. Tu ce programatoare ai? Nu-ti fie lene si posteaza aici cu lux de amanunte tot ce ai incercat sa faci si nu ai reusit, astfel putem sa venim si noi cu alte idei in ajutorul tau.
 9. Deci sa intelegem ca ai instalat ultima versiune cu finalizare, nu doar ca ai incercat?
 10. Eu zic sa incerce intai cu softul de reparare pe care la pus lefter mai sus si apoi...............
 11. Ai citit topicul de la inceput?, eu cred ca nu, in alta ordine de idei, nu trebuie sa fii suparat....eu din cate vad, tu nu prea ai ajutat cu nimic pe forum, asta daca stam si ne gandim ca esti membru tocmai din 2014
 12. Nu cred ca e de vina t-conul, trebuie desfacuta prima data rama ecranului si vazut daca are drivere laterale Ce model de display este?
 13. Acum ceva vreme un coleg de forum imi aratase sute de firmware salvate personal din emmc cu easy jtag, nu am tinut cont ce emmc erau, pentru ca nu aveam ce face cu acele firmware daca nu aveam jtag, totusi imi vine greu sa cred ca toate acele firmware salvate erau din emmc Samsung....poate ca gresesc...
 14. Asa e cum spui tu , dar aici era vorba de rescris firmware-ul din emmc, adica nu softul tv-ului ci softul emmc-ului, care stie sa explice mai bine sa posteze aici, ca sa inteleaga si colegu' Geo
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.