Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

daniel_2004

Membru activ
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About daniel_2004

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu știu dacă e corect să postez aici dar vreau să știu dacă mai sunt disponibile și la ce preț sunt. Aș vrea și eu o bucată... Dacă se poate un răspuns pe mp și revin pentru restul detaliilor. Mulțumesc!
 2. Și văd că am ajuns tot la ce-am sugerat eu la început (încă din primul post care a fost șters de un moderator...) Nu lua Onkyo. Au probleme cu plăcile HDMI. Sau mai informează-te ce modele sunt cele problematice. Eu am multe Technics-uri (tranzistori toate: SU-V505; SU-V707; SU-V8; SU-V9; SU-V10X și un SU 8088) și toate mi se pare că se aud superb (părere pur personală sper să nu-mi sară tot forumul în cap)
 3. SU-V care? Că multe sunt cu belele... În general cele noi sunt cu STK-uri. S-a ars, l-ai aruncat... Caută ceva pe tranzistori. Un bun exemplu (tranzistori, 2x120, sunet bun) dar nu prea se încadrează în bugetul lui... Ăla e 2000-2500 de lei (dacă găsești). Eu pe al meu sub 2000 de lei nu l-aș da.
 4. Încearcă ceva de la Visaton. Au parametri, poți simula incinta ușor.
 5. Mulțumesc moderatorului pentru că mi-a șters postul... Deci: pentru filme (efecte speciale, etc) recomand un receiver pentru posibilitățile de conectare (HDMI, optic precum și clasicele RCA-uri pentru alte tipuri de device-uri) precum și pentru posibilitatea adăugării unor boxe pentru efecte (surround-uri). Practic receiverul se poate seta pe 2.0 pentru muzică și câte boxe ai pentru filme. Receiverul are și DAC în cazul în care tv-ul sau pc-ul are ieșire optică.
 6. Seria aia arde amplificatoare... Au făcut o prostioară la filtru, coboară impedanța foarte mult și stoarce efectiv tot din amplificator... (Cel puțin așa am citit)
 7. Întrebare: (poate off topic dar îmi încerc norocul) am văzut că ai folosit porturi rotunde de 125 mm. Ai idee unde aș putea găsi 2 porturi de 131 mm diametru și 200 mm lungime? Am nevoie la un proiect și am rămas în pană de idei. Mulțumesc!
 8. Voia să spună că mixerul are preamplificare...
 9. A fost pe OLX acum aproape un an la 1500 de lei. Am și eu unul... L.E.: partea de DAC e belea. Putere din plin (2x100). Chiar e super ok amplificatorul. Construcție masivă, finali de calitate, sunet frumos.
 10. E dubios cum de a mers așa până acum (până să ajungă la mine...) Am văzut conzi de 8200 la 80V - 42 de lei bucata... (La adelaida-dacă se consideră reclamă rog să se șteargă numele firmei)
 11. Ok. Am măsurat curentul pe o alimentare. Am 66,8V... Nu cred că e bine pentru conzii ăia de 63V din filtrare...
 12. Eu te-aș sfătui să iei difuzoarele dintr-o sursă sigură. Am văzut și eu anunțurile dar nu am văzut nici măcar o etichetă pe ele care să susțină ceea ce spune el... Grijă mare!
 13. Mie alea mi se par relee... Oare să fie ăsta o variantă cu protecție pentru difuzoare? Siguranțele sunt de 250V prin el. Conzii chiar sunt de 8200 și 63V...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.