Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Emilian Manta

Membri
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About Emilian Manta

 • Rank
  core_member_rank_5
 • Birthday 02/02/1972

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  alzira

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. se gaseste pe ali expres. 9 euro 20 de unitati.
 2. sa lumineze intermitent cu aceeasi frecventa cu cea a secundelor. cand se schimba secunda sa lumineze. bine...se pot pune si fix, dar parca mai fain ar fi sa fie intermitent.
 3. era fain daca ii puneai si o iesire pentru doua led-uri, geaseam noi o modalitate sa le integram in proiect. oricum, excelent acest proiect.
 4. am solutionat problema. era de la modului RTC, eu am cumparat un modul cu baterie, din cele pentru arduino https://es.aliexpress.com/item/32850488577.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1b043c00suPvjP&mp=1 si a trebuit sa-i fac niste modificari. nu am dorit sa-i pun integratul, cu modulul asta mi s-a parut mai simplu de realizat. acum funcioneaza perfect.
 5. este buna, am luat-o pe cea de la cheile de la masina, inca nu au venit cele noi. incerc sa vad care-i problema, ar putea fi de la baterie. revin mai tarziu. multumesc.
 6. salut. am facut si eu acest montaj iar cand il deconectez de la sursa si il reconectez in loc sa imi afiseze ora curenta imi afiseaza 00:00
 7. va multumesc pentru raspunsuri, mi-au fost de ajutor, insa va mai rog ceva: ce echivalent are MMC3166, MMC5208 si MMC334?
 8. Salut. am si eu o rugaminte la voi: am scotocit prin niste carti mai vechi din tineretile mele si am gasit schema aceasta( sonerie muzicala). problema este ca nu mai stiu cu ce integrat este facuta. as paria ca este vorba de mmc4011, insa pinii nu-mi corespund. cineva isi amintese de aceasta schema? ma intereseaza ce tip de integrat este. sonerie muzicala.pdf
 9. salut. poti sa mai urci inca o data fisierele? multumesc.
 10. Salut. ma poate ajuta si pe mine cineva cu schema inverterului SOLTER INVER 100 Plus? multumesc.
 11. si asta este aici pe forum sau este un forum al lor?
 12. o sa fac o poza dupa ce o sa il curat, l-am avut aruncat prin debara si mi-e rusine sa-l postez acum pe forum. :))) cred ca luni sau marti il iau la serviciu si il curat, asa poate ca o sa se vada mai bine.
 13. Salut. ma poate ajuta si pe mine cineva cu schema inverterului SOLTER INVER 100 Plus? multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.