Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

sir_nykolai69

Membri
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About sir_nykolai69

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Vâlcea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulțumesc...am urmat varianta descrisă de tine și am reușit să deșurubez cele 3 șuruburi mici și încăpățânate. O să țin aceste barete de rezervă pentru când o să fie nevoie de ele și o să le duc si la recondiționat/înlocuire leduri arse. O sa iau cele 2 barete de pe site de la tine.... pt. că ai zis că nu sa umblat pe ele...adica nu au fost recondiționate/înlocuite leduri arse. MULȚUMESC ÎNCĂ O DATA PENTRU AJUTOR ȚIE ȘI TUTUROR !!!
 2. Ok...am înțeles...o să fac comanda de pe site la sfârșitul săptămânii sau la început săptămâni viitoare sau cine știe, poate vin în Vălcea. Și o să incerc cu desăvârșire să deșurubez acele șurubele răutăcioase și să salvez baretele pentru a fii duse la reparat la vreun electronist pt. a avea rezervă de viitor.
 3. Pai nu aș avea de ce sa prind... șurubelul este adâncit în baretă și bareta este de aluminiu...dar daca chiar nu se pot desface și altfel o sa distrugă bareta pt.a reuși să desfac șurubelele.
 4. Până la urmă o să procedez și așa dacă altfel nu se poate... și da aș vrea să bun barete noi sa fiu sigur de o treabă...și ar fi fost bine ca baretele vechi și defecte să le duc la un electronist să înlocuiască ledurile defecte pt. a avea de rezerva.
 5. O să încerc să-l încălzesc șurubelul...dar de apucat nu merge...e îngropat în baretă și bareta este din aluminiu...nu aș vrea să distrugă bareta...poate o să le duc la un electronist să le înlocuiască ledurile arse.
 6. Am văzut că display-ul are alt cod fată de display-ul meu...ar fi vreo problemă?!
 7. Am întâmpinat ceva probleme la desfacerea baretele...sunt prinse în câte 3 șurubele fiecare...și vreo 2 șurubele nu le pot desface...sunt foarte strânse și le-am cam forțat și am stricat capătul șurubului...ai cumva vreo idee cum aș m-ai putea desface aceste șurubele?!
 8. Eu sunt din Drăgășani Jud. Vâlcea.
 9. Mulțumesc....sunt noi baretele...sau sunt luate de pe alt tv cu alte probleme...sau au fost recondiționate, adică au fost schimbate ledurile arse?!
 10. Salut! Aveți cumva aceste barete/benzi leduri pt. tv-ul UE40ES6100 3D EDGE ? Codul celor 2 barete stânga și dreapta este 2012SVS40 7032NNB RIGHT56 & LEFT56 3D REV1.1 120317
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.