Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Ionel Timoce

Membri
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About Ionel Timoce

 • Rank
  core_member_rank_5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna ziua Rog un flash bin pcb. 17MB211 sursa 17IPS12 display VES480UNDS -2D-N12 Multumesc.
 2. Buna ziua am Telefunken-ul urmator model T32R906B DVB-T pcb 17MB45M-3 sursa IPS10-3 display LC320WUE (SC) (B1) un FLASH BIN M-ar ajuta daca are careva !multumesc
 3. o sa revin cu modelul MB si display ( stiu ca e ceva vestel cu memori 25q64/25q16) momentan nu sunt la munca cateva zile dar revin si va trimit !
 4. Buna ziua as avea nevoie de bin-urile pt tv horizon 32hl737h
 5. da se aude sunetul ! deci panelul e defect ? trebuie inlocuit ?
 6. Buna ziua am un Led TV SHARP 32CHE4042E AQUOS porneste dar cu un background albastrui ( presupun ca softul e dus din el ) ceva modalitate rescriere soft USB ?
 7. apare asa doar cand il pornesc dupa ceva vreme !asa apare pe display din prima cu dungi si artefacte !A-ti uitat sa puneti atasamentul pt stick !
 8. da si-a dat drumul azi dimineata displayul afisand ce se vede in poze ! dupa ce il opresc nu mai afiseaza nimic se se aprinde doar ledul verde !
 9. Nu palpaie , ecranul nu afiseaza nimic si nu se vede nimic pe background ( am incercat cu lanterna ) a pornit la un momentdat dar era un negru inchis nu afisa nimic nu raspunde la menu sau volum , nimic
 10. Nu palpaie , ecranul nu afiseaza nimic si nu se vede nimic pe background ( am incercat cu lanterna ) a pornit la un momentdat dar era un negru inchis nu afisa nimic nu raspunde la menu sau volum , nimic
 11. Buna ziua detin un tv led Vortex porneste dar nu afiseaza nimic ,ledul se face verde dar ecranul nimic ! Placa de baza CV9202L-S Am incercat cu update soft (telecomanda are buton ENTER nu OK ) dar nu face nimic !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.