Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Cristyian

Membri
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cristyian

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Schimbat condensatorii incercuiti si montat radiator cu pasta termica. Tv ul functioneaza de 3 ore fara vreo figura de oprire. Mentionez ca acel radiator frige bine de tot. O sa vreau sa mai montez si un ventilator in dreptul radiatorului dar sa vad cum.poate pe capac! Oricum nu cred ca e bine ce fac, folosesc o racire fortata. O sa incerc sa fac rost si de un traf chopper sa l schimb pe cel existent cum a spus Florinel Tv.
 2. In concluzie ar tb sa inlocuiesc integratul top264vg si acele condensatoare de pe st.by.? Tin sa mentionez:sunt extrem de incepator in electronica,dar imi place sa mi bag nasul
 3. Asa am facut! I am improvizat un radiator si a rezistat 20 min pana l am oprit eu. Frigea ca naiba acel radiator. Se pare ca acolo era problema. Am luat seria placii si am cautat imagini cu placa . Nu pare a avea nici un radiator pare un fel de pasta de racire. Oricum o sa montez si un ventilator de 12 v in dreptul acelui integrat pe capacul tv ului pt a avea o extra sursa de racire. Ms pt sfat! Ma ajutat mult! Iar aceasta este descarcata de pe net. Pare un fel de pasta de racire atasat pe acel integrat!
 4. I am demontat si masurat. Sunt functionali! Am observat ca dupa ce se opreste piesa IC901 se incinge foarte tare dupa nici 4 min de functionare. Sa fie ea buba? Sau altceva o face sa se incinga in halul asta?
 5. Cred ca aici se cam incinge. Se observa o schimbare a culorii in jurul piesei pe placa.
 6. Dimineata buna! Am un lcd tv philips 32PFL4606H/58 si de ceva zile dupa aproximativ 4..5 min de functionare mi se inchide, inchide definitiv ca si cum cineva ii taie alimentarea. Si ca sa l repornesc tb sa scot stecherul din priza si sa l repun din nou si porneste fara a mai fi nevoie de telecomanda pt pornire iar dupa alte 4..5 min se repeta situatia . Ceva intra in protectie si mi se inchide.dar ce anume ca nu pot sa mi dau seama. Condensatorii electrolitici arata bine. Ce ar putea fi? Va multumesc!
 7. Mersi tuturor pentru sfaturi si raspunsuri! Mi au ramas de la o bormasina makita distrusa prin cadere :p, 2 acumulatori aproape noi si as vrea sa i pun la treaba, sa i folosesc ca baterii externe pt drumetii. Voi analiza sfaturile primite si voi lua decizia corecta!
 8. Salutare oameni buni! Am un acumulator de bormasina de 18 v 1,5 Ah si vreau sa l transform intr o sursa de incarcat telefonul,tableta.. insa tot ce am putut face nu a fost decat sa i reduc voltajul cu un LM 7806 pe undeva pe la 5.94..95v. Doar atat am facut ca de incarcat nu incarca nici in ruptul capului. Unde e problema? Sau ce trebuie sa mai fac?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.