Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mihai Mogîldea

Membri
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About Mihai Mogîldea

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Iași
 1. 1. Fiindcă am măsurat tot si nu gasesc nimic in scurt. 2. Am 2 sau 3 chipuri, nu mai stiu sigur in dreptul bateriei. Apropo toate diodele din jur imi dau in scurt, chiar si cea de la procesor.
 2. Buna ziua! Problema la acest laptop a apărut după ce l-am scapat cu portu de alimentare in jos si a crăpat protectia din (plastic) dintre + si -. Pe moment nu mi am dat seama si cand am introdus cablu de alimentare in port nicio reacție, nici led. L.am desfacut iar pe diodele si un condensator de la incarcare imi da in scurt precizez la le am dat jos si sunt bune. Stie cineva ce ar mai trebui sa verific? Ma gandesc sa nu fie chip de incarcare da nu stiu care din ele ar fi.
 3. Am incercat incarcare la 2A si la 4A tot inzadar. Stie cineva ce ar trebui sa masor si ce valori ar trebui sa-mi arate pentru a fi in normal. Totusi ma gandesc ca ceva nu-i permite sa incarce.
 4. Buna ziua! Am un Nokia Lumia 520 care tot pâlpâie in colț iconiță de la modul avion și nu se poate conecta la retea. Precizez că a fost resoftat, reparat imei cu chimera, dar în zadar. Mai este vreo șansă să-l aduc la normal?
 5. Salutare!! Am un iPhone 6s care tot îmi dă bătăi de cap cu încărcare acumulatorului. Schimbat chip de încărcare!! Problema este atunci când acumulatorul este descărcat complet, nici o reactie. Daca încarc separat acumulatorul 1% 2% și îl conectez înapoi în telefon, atunci se incarca perfect normal. Care ar fi problema?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.