Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Stelian1

Membri
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About Stelian1

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Alexandria

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, Am un tv led finlux model FLYR160L care nu mai vrea sa porneasca și nu se aprinde nici in bord ledul . Am verificat toți cond și sunt ok tensiunile cred că sunt normale Un sfat este binevenit .
 2. Am pus cond de 1n/1600v și nu se mai încinde . Va mulțumesc frumos
 3. Am schimbat rezistență și dioda . Televizorul funcționează dar problema este cu condensatorul ceramic 861 j care se încinde foarte tare in maxim 5 sec . Cond de 100/400 nu l-am verificat .
 4. Salut, am un tv Leko model 21Qx-H002. Am găsit condensatorul ceramic 861j la 2 kw care vine de la sursa strw6556a care vine din tensiunea de 300 de volti și la masa .L-am găsit în scurt ardea siguranta ,lam înlocuit cu altul la fel în schimb se încălzește foarte tare . Am schimbat toate ceurile din sursa tot la fel . Posibil sa fie și sursa de vina strw6556a ?
 5. Am făcut cum a zis Andrei și îmi pune tensiunea de 110 in scurt . Deci ați avut dreptate este taraful linii in scurt . Vă mulțumesc
 6. Șasiul este PT92 și final linii ST1803DHI
 7. Va rog să mă ajutați cu o problema la un televizor orion P2035MT La pornire se stinge ledul rosu și se reaprinde din nou și televizorul nu pornește , am incercat sursa cu un bec și am 110v in rest toate tensiunile sunt bune .
 8. Va rog să mă ajutați și pe mine in legătură cu o Boxa Portabila Bluetooth Akai SS023A-X10 . Boxa când o pornesc are un fâșâit și nu se aprinde afișajul . Am găsit pe placa un circuit imprimat de masa ars l-am refăcut , nu se mai aude fâșâitul dar afișajul tot nu se aprinde . Ce ar putea avea ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.