Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

voicu petru mihai

Membri
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About voicu petru mihai

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  podu iloaiei
 1. Buna ai mai rezolvat ceva cu problema de la centrala ariston uno? Cu resetul acela? ce ai gasit ca si defect te rog spune-mi si mie ca a inceput si la mine sa faca acelasi lucru si am schimbat releele de pe pompa ventilator chiar si cel de la vana cu trei cai, dar cand are chef isi da restart apoi merge fara probleme o perioada de timp. multumesc penru raspuns si ajutor. este intrebarea pentru domnul Ciprian Talaz
 2. Buna ziua am o sursa de compaq de 145 w care imi tot prajeste sigurantele am doua sigurante una pe 220 de volti principala si cea de-a doua pe kioper. Am masurat condensatori si mosfetul si diodele de pe radiator si arata ok, mosfetul e ok facut in circuit as dori o idee ce ar putea fi defect? Va multumesc. am iesi de 5; 3.3 si 12 volti de pe ea. As pune una mare dar nu imi incape in locul acela.
 3. etajul este de receptor inflarosu si partea de cadre.
 4. procesorul este sda 5252-A01 . si jungla LA 7685 J. Aceasta este schema care ma intereseaza. va multumesc.
 5. Buna ziua va rog are cineva o schema pentru televizorul Nippon model ec 2109. Va multumesc. Poate sa o scaneze si sa o posteze aici. Va multumesc. Scuze Ec 2109.
 6. Multumesc tuturor pentru raspuns. Problema am rezolvat-o, am schimbat releul de pe ventilator cel de 30 de volti bobina si cu 10 amperi la contacte cel care facea arc electric pe contacte si inlocuit condensatorul de 1000 de micro pe 50 de volti si nu mi-a mai facut probleme deocamdata. Va doresc tuturor multa sanatate.
 7. va multumesc am sa ii reverific. Numai ca nu este un defect continuu si e foarte greu de descoperit cauza, fiind un defect intermitent. sa fie si condensatorul acela de 1000 de micro pe 50 de volti de-vina?
 8. Condensatorii electrolitici de la cele doua stabilizatoare va referiti cel de 12 v si cel de 5 volti?
 9. Lumineaza ca o flama la contactele releului si se vede in el prin carcasa acea flama
 10. Are carcasa neagra este de 12 volti la 275 alternativ pe contacte si 10 A. Centrala are 13 ani vechime. Va multumesc
 11. Am verificat, in schimb am observat ca atunci cand schimb viteza de la pompa de recirculare imi mai face acest lucru cand trec de la viteza 2 la 3 si invers isi da aceste restarturi, eu o tin pe viteza trei acolo, e posibil sa fie de la condensatorul acela de doi microfarazi de la pompa? Si imi mai face arc electric la contactele de la releul care cupleaza ventilatorul din cand in cand este posibil sa imi dea eroarea aceasta din cauza releului sau a condensatorului de la pompa?
 12. Buna ziua am si eu un ariston uno care isi manifesta defectul in felul urmator: da sa porneasca pe apa calda sau caldura si isi da restart singura adica se aprind si se sting toate ledurile de cateva ori apoi functioneaza fara probleme o perioada de timp cateva zile. Va rog sa imi spuneti si mie ce ar putea avea acest simptom ca defect. Va multmesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.