Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

CristiZ

Membru activ
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About CristiZ

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Mi-au ajuns placile de Sara si am cateva seturi in plus: https://www.olx.ro/oferta/amplificator-sara2016-set-placi-pcb-aplificator-si-sursa-IDdDr0M.html
 2. Mi-au mai ramas un set de placi pentru amplificator si doua seturi pentru surse: https://www.olx.ro/oferta/amplificator-sara2016-set-placi-pcb-aplificator-si-sursa-IDdDr0M.html
 3. Clar ca in serie dar intrebam daca are vreo influenta faptul ce sunt montate la locul lor sau in afara de pe placa...
 4. Salut. Bobina paralel cu rezistenta desi sunt proiectate a fi plantate pe placa, observ ca deseori sunt instalate afara. Exista vreo diferenta reala in acest caz?
 5. Salut, Vand radiatoare noi: https://www.tme.eu/ro/details/sk56_100_sa/radiatoare/fischer-elektronik/ Pret 290 RON
 6. Salut, Cat de importante sunt diodele zener de 6V2? Am observat ca stabilizeaza destul de variat, intre 6V si 6V4. Cum influenteaza acest aspect? Trebuie "alese"?
 7. Salut. Am trimis si eu PM cu o comanda. Spor!
 8. Pentru doritorii de cablaje: https://www.olx.ro/oferta/seturi-cablaje-amplificator-sara-IDdjlX3.html Nu este anuntul meu, am cumparat si eu.
 9. Salut, Mai vrea cineva radiatoarele?https://www.tme.eu/ro/details/sk56_100_sa/radiatoare/fischer-elektronik/ Daca ne adunam cativa si merita pretul (reducerea), ma mai bag sa ajut grupul cu achizitia si distributia cum am mai facut in trecut. Adica sa ne adunam sa cumparam peste 10 bucati. Eu vreau doua. Le pot trimite cu posta catre voi dar as prefera cu curierul daca aceti contract ca sa fie mai ieftin. Va rog specificati cate bucati si cu ce transport. Peste 10 bucati, pretul este 129 lei bucata fata de 165 lei pentru o bucata!
 10. Salut, Am reusit si am repornit cele doua placi ale amplificatorului dupa ce am plantat condensatorii cu valorile corecte la locul lor. Totul functioneaza acum asa cum trebuie fara probleme. Multumesc pentru suport! Ca recomandare, antentie la valorile pieselor si evitati carcasele chinezesti cu tot cu radiatoare. Aluminiul este ca un unt mai tare, mi s-au stricat doua filete in procesul de demontare si remontare si asta doar la strangerea normala a suruburilor. Noroc ca exista niste bucse din aluminiu cu filet metric 3 care pot ajuta in acest caz dar este ceva de munca si trebuie o masina buna de gaurit de banc. Spor!
 11. Mai are cineva un placi de amplificatoare? Ce culoare?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.