Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Barbaro

Membri
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Barbaro

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Neamt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bateriile cu plumb- gel ,cele sigilate nu au restrictii, pot sta si in incaperi locuite : ex, in ups sau centrale de alarma . Bateriile auto tip plumb-acid se folosesc obligatoriu in incaperi ventilate ,unul din efecte fiind ca ataca smaltul dintilor , bineinteles in timp ,efecte apar dupa cam un an . Constatat pe propria persoana , procedand abia dupa asta la citirea mai atenta a instructajului specific.
 2. Salut ! Sant interesat de ambele articole de la semiconductoare ;respectiv placa cu cose , si placa cu tranzistoare .
 3. Buna ziua .va rog o actualizare , macar la ce contine kitul smt ,
 4. Barbaro

  VIOTUBEAMP

  Asa gandesc si eu, domnule Popa Marius ,si referitor la schema proiectului 68 din topic cred ca si eu ,care sant " lipitor de piese" , as fi in stare sa caut valorile ca doar avem tensiunea anodica data -440v ,si tipul elementelor active ,respectiv tuburi ! mai mult decat suficient ,nu ?
 5. I- mi place topicul de mai sus si i- l citesc cu placere.Pentru toti cei ce vor sa vada realizarile in electronica innainte de 1970 ale inginerului italian Giovanni Geloso , recomand " bollettino tecnico Geloso " numerele : 89 ; 93 ; pentru audio ,dar mai sant si altele...
 6. Multumesc userului @LMOlimpiu pentru mura in gura (serios , nu am siguranta pentru ce as putea calcula ) si va rog o confirmare ca transformatorul din postul de mai sus are doua secundare de 73 spire cu fir de 0,6 diametru , legate in paralel.
 7. Primit colet ok .ambalare tuburi foarte buna ,multumesc inca o data.
 8. Va salut ! As vrea si eu 10 bucati tip 6h8c si 6 bucati tip 6h7c ,daca e posibil .Multumesc, astept mesaj pe pm.
×
×
 • Create New...