Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Barbaro

Membru activ
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 core_reputation_level_3

About Barbaro

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Neamt

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Buna seara ,as dori un pachet daca mai aveti .
 2. Buna ziua . Am ridicat ieri coletul ,ambalare ok ,produse conform descrierii . Super user .
 3. Dreptate mare are userul de mai sus , lipsesc preturi ...
 4. Multumesc de clarificarea referitoare la "g1" tub 10p12c , ieri intelesesem altceva .
 5. Salut la toata lumea ! Daca i-mi permiteti, atasez si pagina 192/193 din catalog cu tuburi electronice din 1967 de ing. Ana Savescu si ing Cezar Ionescu . Referitor la tubul 10P12C , daca nu este o eroare ,se observa ca in capul tubului este conectata 'g1' . Ciudat pentru mine ,rog pe cine are ceva timp si se descurca cu limba tov. de la rasarit si gaseste vreun document sa confirme sau infirme ceea ce sa publicat acolo .
 6. Buna ziua ! As dori eu restu de tuburi 6p3c-e daca mai sant .
 7. Buna seara , subscriu la ceea ce a-ti spus mai sus , acum sant la constructia unei masini de bobinat ,si pana pun impreuna constructia mai cumpar de pe la bazar cate o lampa ,deci nu vreau ceea ce oferiti dumneavoastra ,ci doar oarece informatie ,exemple cu datele transformatoarelor de iesire ,cu toate ca trebuie sa storc ce pot din neuronu ce-mi mai functioneaza ,pentru un calcul apropiat specificului miezului folosit . Am inteles ca OT de marca sant destul de greu daca nu chiar imposibil de egalat in anumite cazuri ,insa punand mai mult fier ,si mai mult spirit "diy" putem construi un transformator reusit .Testele facute de dumneavoastra cu diferite lampi sant o incurajare pentru oricine vrea sa abordeze asa ceva ,si ca atare o sa iau la puricat acest topic de la inceput numai ca , lipsa anumitor replici sau atasamente poate duce la abandon ,insa nu-i asa , cei ca dumneavoastra sant aici si au inca acel spirit de acum cativa ani , gata sa ajute dezinteresat cu un sfat sau mai mult. Numai bine.
 8. Buna seara ! Userul leo17 are la vanzare ceva .
 9. Buna seara . Felicitari pentru realizare . I-mi place ideea cu slow/turn , am in cap de ceva timp asta ,si daca nu-i deranjul mare , va rog sa ne dati sectiunea miezului trafo iesire . Multumesc .
 10. Virusii au fost primele forme de viata pe planeta asta si probabil vor fi ultimele ... Ce mostenire lasam copiilor nostri .?
 11. Buna seara . Va rog la mine :5 buc gu 50 + 3 buc gu 17. Vorbim pe privat !
 12. Barbaro

  Ovidanie vinde:

  Buna seara ! Aveti mp. pe adresa din profil.
 13. Salut la toata lumea .Sant mai nou pe aici si daca i-mi permiteti ,spun ca au avut o disponibilitate deosebita userii: Dan Morar ,Tecs ,Usilitelii , Luck9900 , ambalare foarte buna ,grija pentru siguranta pieselor trimise chiar daca clientul e necunoscut .Bineinteles a existat si o exceptie ,dar nu e treaba acestui topic .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.