Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Balazs Andras

Membru activ
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 core_reputation_level_4

About Balazs Andras

 • Rank
  core_member_rank_5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felicitări! Se pornește ușor? Diferențe de 10v între faze e acceptabil, nu cred ca e problemă, ai legat direct? Ar fi fain sa faci un videoclip.
 2. In general convertizoate vfd sunt facute pt a fi folosi cu un motor și nu pt a fi utilizat separat sa alimenteze mai multe motoare deci mai bine legii direct, are rol de a proteja si controla un singur motor, dar nu e imposibil ce zici, se poate folosi si asa cum vrei dar nici producătorul nu recomanda in general. La freza dacă ai un motor cu 2 viteze trebuie să vezi ce se întâmplă, mulți dintre vfd-uri nu suporta motoare cu 2 viteze tip drehlander. Modele de vfd 230v mono -380v trifazic sunt mai rare dar există, mod normal dacă ai la iesire 380v 3~ trebuie să legii motorul in stea, Dacă ai 230v 3~ atunci triunghi. Studiază tăblița sa fi sigur, de parametri. E bine sa si ai un cablu tras separat pt vfd cu o siguranță automată de 20amperi tip C.
 3. De când in când apare si la noi piese e2m kart am mai vazut pe olx. Dar peste graniță găsești la vecinii noștri ungaria unde au fost fabricate. https://www.jofogas.hu/budapest/Eszterga_E2n_vezerorso_101926530.htm Mai este o variantă sa cumpări o bară filetata la fel cum este surubul conducător sa fie cu acelaș pas si profil si debitat si strunjit capetele sa potrivească.
 4. Sunt bune pastile cu profil rotund, am observat ca rămâne o suprafață mai bună după aschiere. Bine ca ai găsit!
 5. Foarte fain, plănuiesc să fac și eu, am mai facut pt in ministrung, e un proiect bun. Singurul lucru pe care nu înțeleg de ce nu ai facut un post separat cu titlul de Port cuțit rapid sau de genul, acest post este despre rectificare batiu, si pe final un alt proiect ce nu are legătură.
 6. Genial idea! Deja vad pe olx Vând table sn320!
 7. Ma enervează faptul că când găsești un strung second ai noroc daca vine cu universalul si portcutitul, unde sunt roțile de schimb sau lunete,? platoul cu 4 bacuri? Tăblițe cu filete si viteze? Fie care strung care pleacă de la fabrică are, dar după câteva anii totul dispară.
 8. Din pacate si pe strungul meu lipsește, am gasit această poza pe un forum străin, au făcut și pt stranietate.
 9. Da toate Sunt de 1.25, pe tabel sunt toate roti dintate pt filete.
 10. Da emulsie ajută foarte mult mai ales ma fier turnat, spală afară particule din piatra o sa ai o suprafață mai bună si eviți supraincalzire locală.
 11. Pe pdf scrie clar in mai multe limbi.
 12. Dacă diametru are diferențe dacă faci piese conice înseamnă că ai uzuri sau batiu este răsucită, se poate corecta. Cel mai bine este să cauți un strungar priceput sau cineva care a lucrat la reparații capitale mașini unelte sa vadă si el de unde vine problemele. Este o temă complexă trebuie căutat sistematic.
 13. Precizia depinde de calitate si starea, Dacă e nou nouț si nu este una recondiționat trebuie sa aiba 0.03mm maxim pe orice diametru, Eu recomand sa dezmembrezi universalul si sa curați interiorul, poate ca un span sau o bavura este acolo ce nu au observat la fabrică, Trebuie verificat si stare flansei pe strung cu un ceas comparator sa nu ai bătaie acolo, Dacă universalul este second sau recondiționat nu ai ce face, universalul cu 3 bacuri nu se uzează uniform.
 14. https://www.olx.ro/oferta/strung-sn400-cartea-masinii-strung-freza-IDbLT5D.html pe olx am mai vazut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.