Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

popicagabriel

Membru activ
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About popicagabriel

 • Rank
  core_member_rank_5
 • Birthday 03/05/1985

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

58 profile views
 1. Din pacate nu am reusit nimic. Iti multumesc oricum...sper sa ne mai auzim...salutare
 2. Ok am inteles....am modificat la profil...am adaugat locatia si data de nastere....ca programator am un CH341...Cum am spus sunt la inceput in electronica. Am cerut un ajutor. Poate cineva sa ma ajute sa sa ma indrume ce as putea sa fac....Cum am pus si in topic am scris un SPI care corespunde cu un alt display, televizorul sa deschis insa daca il inchizi din telecomanda sau de la butonul de power nu se mai deschide. In concluzie nu este SPI cel bun si de aceea am cerut ajutor aici la cineva care poate are un SPI compatibil cu cerintele mele...
 3. Sunt la inceput in electronica....la baza ma ocup cu IT-ul....In sa nu stiu ce relevanta are locatia mea...programatorul meu cu ajutorul pe care vrei sa il oferi....Trebuie sa completez o fisa pentru a putea primi un SPI si un EEPROM de exemplu??
 4. Florinel am completat profilul si am pus si data de nastere...Daca vrei sa ma ajuti iti sunt recunoscator...Daca nu vrei iti doresc multa sanatate..Mi-am facut cont si am zis ca daca voi posta aici exista oameni ca ma pot ajuta...Multumesc oricum
 5. poti sa il pui pe un filesharing gratuit....si il iau eu de acolo
 6. Am inteles...si totusi exista SPI-ul pentru modelul asta si cu display-ul asta??
 7. Am inteles...si eu am dat replay cu codul display-ului Samsung LTA260AP05 Am mai gasit o eticheta pe display....
 8. Buna ziua... Ma ajuta si pe mine cineva cu un DUMP SPI+EEPROM pentru un Teletech LCD 26855. Placa de Baza Vestel 17MB45M-2. TV-ul este blocat cu ledul de standby aprins si nu raspunde la comenzile din telecomanda si nici la butoanele laterale. Am reusit eu sa pun un SPI de la un Vestel 17MB45-3 insa el se aprinde functioneaza pana cand ii dai power off din telecomanda si nu mai reusesti sa il pornesti. Am cautat si nu gasesc dump-urile pentru modelul acest. Astept un raspuns de la un binevoitor :D, poate are ratacite dump-urile SPI si EEPROM prin calculator. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.