Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Stavarache.i

Membru activ
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About Stavarache.i

 • Rank
  core_member_rank_5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De exemplu am vazut ca farul initial dispune de o alimentare de 4x18650 baterii tip acumulatori reincarcabili cu o capacitate de 7200 mAh / 8,4 Volti. In alte cazuri Sursa de alimentare: 1x8.4v 6400m Ah Battery Pack, iar la altii am vazut ceva pe tensiune de 5 volti. Farurile spuneau ca au o autonomie de cca. 2-3 ore, si vroiam ca eu sa scot ceva mai mare care sa tina mai mult daca se poate ca autonomie. Daca nu ma limitez la ceva cumparat, ar fi mai simplu, dar zic sa gasesc o intrebuintare acumulatorilor detinuti ca sa nu mai stea degeaba. Am 6 bucati, ceva de genul acestora.
 2. Concret as vrea mai mult pentru alimentarea unui far de bicileta cu alimentare acumulator extern prin usb cum sunt multe faruri de acest tip ce necesita alimentare de la un acumulator extern gen Solar Storm. Daca se poate, vreau sa il folosesc si pentru incarcarea telefonului daca e sa raman in pana de baterie pe undeva.
 3. Salut. Sunt incepator, si doresc sa ma informez in legatura cu constructia unui acumulator extern. Dispun de 6 bucati de acumulatori dintr-un acumulator de la laptop, pe care vreau sa-i transform in acumulatori externi pentru faruri de bicicleta ce au ca sursa de alimentare acumulatori externi, si nu numai. Eventual si pentru incarcarea telefonului mobil. Daca cineva are un proiect, astept sugestii in acest sens, si care sunt pasii de urmat in legatura cu acest proiect. Va multumesc !
 4. Tot asa este si ledul lanternei cu bulb mic pe suport de aluminiu. Intre timp m-am decis, o returnez. Nu cred ca merita mai mult. Multumesc pentru timpul acordat ideilor dumneavoastra. Asadar se poate inchide.
 5. De cautat am mai cautat leduri, dar nu stiam la ce valori sa ma limitez pentru cei doi acumulatori. Problema este ca leduri cree nu am gasit in Romania, doar o lista nu anumite modele.
 6. Salut. Lanterna este cu led, dar un led foarte prost ce nu lumineaza mai mult de 50 m. Lanterna este asta. Eu am spus ce scrie pe acumulator. Mint ei, mint si eu
 7. Buna ziua. Va rog niste recomandari de led bun si puternic pentru a fi folosit la o lanterna alimentata de doi acumulatori 18650 6800 mah 4,2 volti pe litiu. Lanterna este una solida, metalica, si vreau sa scot din ea maximum, adica undeva la 1000 lumeni reali sau cat mai multi posibili din aceasta sursa de curent. Astept sugestiile si sfaturile voastre. Multumesc !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.