Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Adrian36

Membri
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Adrian36

  • Rank
    Nou venit
  1. Salut. Acum ceva timp am avut montat un sistem automatizat pentru porti batante de la POWERTECH prin firma Electroservice, cunoscuta si sub numele de Genway. Fac aceasta postare pentru ca eu nu am gasit nimic despre marca si despre aceasta firma si consider ca e normal sa vorbesc despre experienta cu ei. Timp de 6 luni am avut numai probleme cu sistemul. Se oprea cand afara era frig si nu frana deloc la inchidere, efectiv se trantea. Dupa lungi discutii importatorul Electroservice incerca sa ma soata tot pe mine vinovat. Abia dupa ce am contactat producatorul au binevoit sa mi schimbe placa. A mers franarea o luna si apoi a luat o razna iar. Am facut retur si acum am montat un sistem de la Life. Fac aceasta postare pentru a va sugera sa ocoliti aceasta firma care efectiv vinde echipamente facute din bucati si a caror calitate este 0 cu toate ca pretul este destul de piperat. Va salut si va doresc sisteme fiabile si cat mai mult confort in deschiderea portilor.
  2. Sper sa se vada.https://imgur.com/Evk4xK1
  3. Salut tuturor. Am si eu nevoie de un sfat. Am bratele automatizarii montate in partea de jos a portilor. Daca le mut mai sus mai exact pe jumatatea portilor motoarele trag mai bine? Vreau sa fac acest lucru deoarece in timpul iernii uneori imi cam fac figuri la deschidere. Motoarele am inteles ca reactioneaza la balamalele portilor inghetate ca la un obstacol si se opresc. Automatizarea e cu brat articulat de la powertech. Multumesc frumos!
  4. Am sa te rog sa mi explici daca nu te superi. Releele sunt pe placa? Sau la motoare?Curentul este la 5 Amperi. Portile sunt puse din septembrie. Intr un timp asa scurt este posibil ca releele sa faca figuri?
  5. Salut tuturor. Am si eu montata de anul trecut o automatizare porti, mai exact porti batante cu brate articulate. Cum a venit frigul au inceput problemele. Mai exact se deschideau un pic iar apasam si se inchideau..abia dupa 3 - 4 incercari se deschidea. Am uns bratele, pinioanele si cei de la service au mai slabit articulatiile si a mai facut asa dar nu atat de des. Cei de la firma au spus ca ingheata balamalele portilor si atunci motorul ca sa nu se supraincalzeasca se opreste..Asta e una. A doua problema este ca franarea la inchidere cand merge cand nu franeaza. Cu toate ca e activata optiunea de incetinire la inchidere. Va intreb , e normal ca iarna sa faca figurile astea? De asemenea partea cu incetinitul este normal sa mearga doar uneori? Marca automatizarii este Powertech. Va multumesc si poate ma lamuriti si pe mine daca ati intampinat aceste probleme.
×
×
  • Create New...