Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Jean Nita

Membri
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jean Nita

  • Rank
    Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Am cumparat ,montat si configurat sistemul insa,dupa cateva zile de functionare,pe canalul video 1 am observat ca pulseaza,onduleaza pe margini si a devenit alb-negru (imaginea). Am intrat in menu,am incercat sa ajustez culorile dar....fara efect! Am schimbat camera pe un alt canal si mergea perfect.Am schimbat si celelalte camere pe canalul 1 si toate aveau efectul descris. Prima oara,am crezut ca este de vina camera sau cablajul,acum sunt convins ca acel canal are o problema! Ce as putea face,produsul este in garantie totusi! Multumesc pentru orice relatie data! DVR-ul este cu 4 canale,nu are instructiuni,driver sau altceva,nici macar o marca,atat,ROVISION si cred ca este o copie proasta dupa ceva prost!
  2. Multumesc Elisson! Ma interesa la ce temperatura sa il setez pe pornire ca sa se opresca la 55,spre exemplu. Am schimbat pe c-2 si nu mai porneste decat la 30,temperatura la care centrala nu poate exclusiv ajunge,boilerul ramane in ,,rezonanta" si nu imi va indica in VECI aceasta temperatura atata vreme cat centrala functioneaza ! In timpul verii, atunci cand am doar panourile solare in functiune,OK,cand atinge 60 grade celsius,schimba sensul printr-o valva cu 3 cai catre buffer si pompa se opreste!! Acum,este o anomalie totala! Nu reusesc un ,,setting" trebuie oare sa schimb thermostatul? Nu mai apelez la cel care mi-a montat sistemul,dintr-un sistem ,,economic" am ajuns la unul energofag,pompa,un DAB merge continuu! No way? Astept un raspuns COMPETENT,nu generalizat,nu teoretic ci,numai practic! Multumesc pentru intelegere!
  3. Vali,da-mi te rog o adresa privata (email,gmail) ca sa iti pot atasa poza termostatului,aici nu imi permite marimea admisa de site! Multumesc pt intelegere! O seara buna!
  4. Multumesc pt raspuns! Voi pune aici datele de pe eticheta termostatului,deoarece poza ocupa mai mult spatiu decat cel acceptat IMIT Thermostat type TC21750 Codice 542470 T80 1K/min IP4003 INAIL TS/380/12 DIN-TR1211 0497 CATEGORIA iv si un 006514/B (nu stiu ce este asta,nu sunt pe domeniu!) Multumesc pentru tot! Jean
  5. Buna ziua! Folosesc o centrala pe lemne Orlan cu gazeificare.Am buffer si un boiler de 200 litri cu dubla serpentina (panou solar si apa calda) iar pe circuitul principal de incalzire am montat o pompa (cu robinete de izolare si supapa de sens)care baga apa in serpentina boilerului.Aceasta pompa trebuie sa porneasca la o temperatura in boiler de 40-45 grade si sa se opreasca la temperatura de 55-60 grade (nu stiu ce marja de pornit-oprit are termostatul). Ei bine,am constatat ca pompa merge continuu. Cel ce mi-a montat acest termostat,a facut legaturile cu C si 1. Este bine? Manual,termostatul functioneaza,opreste si porneste pompa dar o opreste la 38-40 grade si o porneste la 45. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc snticipat
  6. Va salut! Am cumparat un proiector cu leduri de 30w si dupa ce l-am instalat si conectat,am observat ca 3 randuri de cate 6 leduri (din 6 randuri de cate 6) raman aprinse pasiv cand intrerupatorul este in pozitia OFF.Am crezut ca intrerupatorul este defect si l-am schimbat.Neavand unul dublu cu led,am montat unul dublu fara led si nu au mai ramas aprinse cele 3 randuri cu intrerupatorul in pozitia OFF! Multumit de randamentul proiectorului,am mai comandat unul . L-am montat si conectat tot printr-un intrerupator dublu cu led! Trei randuri aprinse pasiv!!!!! Am facut legatura cu ceea ce s-a intamplat cu precedentul si,neavand un intrerupator dublu fara led,an deconectat ledul iar proiectorul functioneaza normal! Pozitia intrerupatorului este undeva la semiintuneric si chiar as avea nevoie de un intrerupator cu led! Va rog,ce as putea face ca sa pot folosi un intrerupator dublu cu led? Cineva mi-a sugerat sa pun un condensator insa ,condensatorii sunt o varietate de tipuri si capacitati.Nestiind ce capacitate,nu am mers pe mana lui! Multumesc anticipat pentru eventuale sfaturi! Stiu ca exista multi profesionisti pe forum si de aceea va rog sa ma ajutati! Numai bine!
  7. Am intr-o alta locatie 6 camere video cu inregistrare pe card.Si-au facut si inca isi fac datoria insa a aparut o problema: am observat ca afiseaza data cand,probabil au fost fabricate-2011. Am vrut sa le dau update insa laptopul nu le mai vede astfel incat, nu pot seta data si timpul.Fiecare are un driver dar de indata ce nu le vede.....Daca pun cardul pe ele ,vede numai cardul!!! Va intreb,cumva trebuiesc resoftate sau aruncate? Nu au un brand sau o marca ci numai Made in China! Orice sfat va fi bine venit! Multumesc anticipat!
  8. Multumesc mult pentru manualul trimis! Este o generatie mai veche si are HD ready,voi incerca sa umblu in setarile DVR-ului!

  9. Multumesc Iulian,pot face astainsa,camerele sunt de 1080 iar dac pun 720 nu pierd din calitatea imaginilor?

    Cu respect, Jean

    1. iuliantv

      iuliantv

      pai daca panasonic-ul stie doar 720p nici nu poate reda mai mult ,alta varianta sa folositi panasonicul ca monitor nu este decat in 720p,diferenta calitatii imaginii e putin sesizabila pe un monitor de catre ochiul uman neantrenat ,daca camerele si dvr-ul suporta 1080p,atunci vor reda si inregistra in 1080p si vor putea reda 1080p pe un monitor 1080p,in caz de nevoie si de analizat anumite inregistrari,nu stiu ce menu are dvr-ul dv,daca are setari si pentru camere de rezolutie ,eu m-am referit sa schimbati rezolutia de iesire din dvr spre monitor la 720p

    2. Jean Nita

      Jean Nita

      Multumesc Iulian!

      Am incercat setarile insa DVR-ul are numai 940 si 1080,auto nu are. Nu este o problema,schimb Panasonicul cu LG-ul care,oricum,era in sstand-by.Va trebui sa folosesc un stativ mai lung,LG-ul este cu diagonala mult mai mare> Asta este problema administrativa! Oricum,multumesc pentru suport! Numai bine!

  10. Va salut! Am acest tip de televizor de aproape 10 ani! Nu am avut niciodata prrobleme cu el insa acum,am cumparat un sistem nou de supraveghere si am vrut sa vad imaginile de pe camere prin cablu HDMI.Am conectat cablul pe HDMI 1....nimic,am conectat cablul pe HDMI 2,la fel,nici o licarire de semnal! Pe meniu apare printre altele HDMI 1 si 2 insa,am impresia ca sunt numai mufele,nu sunt conectate sau necesita operatii suplimentare pentru conectare? Am incercat din setari dar rezultatul a fost nul,Va intreb,are sau nu are HDMI? Nu mai am manualul! Am conectat sistemul de supraveghere pe un LG prin cablu HDMI si functioneaza impecabil! Multumesc anticipat pentru orice raspuns!
×
×
  • Create New...