Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cristiano1989

Membri
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cristiano1989

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Tulcea
 1. Am doua case de marcat și aceiași probleme + și la alți colegi
 2. Casele de marcat când au fost montate nu aveau nici un sigiliu,și apropo mai sunt montate case de marcat și pe alte taxiuri dar nu au probleme,
 3. Este alimentata direct de la baterie,și celelalte fire sunt legate de l mufa obd
 4. Cum pot lua legătura cu dumneavoastră? M-a puteți ajuta,ca aici la Tulcea nimeni nu se bagă(nu se pricepe)
 5. Mulumesc frumos de răspuns acum am legat și firul pentru tastatura si sta aprins
 6. Mai nou a umblat cineva in setările stației din laptop și a dispărut bruiaju,dar acum numai recepționează decât maxim la un 1km și nici atunci clar.
 7. Funcționează perfect,doar ca nu îmi stau butoanele aprinse de la on/of/volum/înapoi și meniu principal,stau doar 2 secunde aprinse și se sting,in poza sunt aprinse doar 2 secunde E posibil sa mai aibă vre-un fir care mai trebuie legat pe undeva?
 8. Salutare.Acum câteva zile mi-a fost montata pe taxi o casa de marcat model nou stil tableta,de fiecare data cum conectez casa de marcat la alimentare am un bruiaj foarte puternic și nu am reușit sa ii dam de cap.A mai întâlnit cineva problema asta ?
 9. Salutare, de curând am achiziționat o navigație(chinezărie) se mișcă destul de bine,am montat-o pe un PASSAT B6 dar după doua zile fără sa umblu cu mașina îmi Descarcă bateria.care ar fi motivul,am legat Galben cu Roșu la + și negru la minus,este posibil sa mai fie un fir care trebuie legat in alta parte ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.