Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

TibiBzg

Membru activ
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TibiBzg

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai vreau sa-mi programez o cheie cu VCDS. Si avand in vedere ca masina are peste doua decenii, nu am codul pin:)).
 2. este vorba de un passat b5, 1.8 aspirat 97'
 3. Salutare se poate citi codul de securitate din EEPROM-ul ECU sai ceasuri bord? Pot sa citesc EEPROM-ul dar nu stiu exact cum dau de acel cod, exista ceva traducatoare?
 4. Da, vreau pentru masiniile mele. Am un passat ( pt el folosesc VCDS), si un ford, pentru el vreau delphi. Multumesc pentru raspuns! Vreau pentru un focus mk1.
 5. Salutare! Am aruncat un ochi pe olx si am gasi diagnoza Delphi 150e in jur de 250 de lei, ma bate gandul sa-mi iau una. Dar sunt nedumerit in legatura cu softurile. Ce fel de soft este mai bun, 2016 sau 2015, am vazut mai multe versiuni, iar unii pe langa soft iti trimit si un Autocom, este util? As prefera sa vad pareri de la cei care au sau au folosit acest model
 6. Multunesc pentru raspuns. Am uitat sa mentionez ca sunt la inceput:)). Oricum dupa vreo ora de cautare nu pare foarte greu si cred ca as putea sa-i dau de cap, dar daca merge metoda colegului @cimitavita voi faca asa:)) Daca imi voi comanda acest model de Arduino si cateva microcontrolare Atmega voi putea sa le programez si apoi sa le folosesc individual de Arduino? Adica dupa sa le programez doar cu interfata USB ?
 7. Va salut! Vreau sa-mi fac si eu un Arduino, cu ATmega328p, dar vreau sa folosesc libraria liquid crystal i2c penrru un LCD 2X16, libraria va funcționa daca pcb-ul va fi pecum in video ul urmator? P.S. o fac ca hobby, stiu ca sunt de cumpărat si sunt ieftine.
 8. Va salut! Am o problema cu un J4 plus, intial a fost camera, imi dadea crash ("camera s-aoprit"), apoi i-am dat un restart si nu mai gasea reteaua, am scos cartela, am suflat in slot, l-am repornit de n ori, i am dat hard reset si apoi am facut downgrade la Android 8.1 de la 9. Aceasi problema lipsa semnal si camera nefunctionala. Ce parere aveti?
 9. da, vreau pt tinichigerie
 10. Buna ziua as vrea sa-mi achzitionez un aparat de sudura. Ce parere aveti de aparatele de la Proweld? Imi tot face cu ochiul Proweld WSME-250.
 11. Salutare! Am reusit sa programez senzorul pentru pentru gpl (in fisa tehnica nu e gpl, dar ma rog), co si fum, dar vreau sa-mi afiseze si NOx, aveti idee unde unde as putea gasi un cod?
 12. Salutare! Am achizitionat de pe Aliexpress o interfata kkl 409.1. Din pacate cd-ul este spart, am descarcat de pe site ul oficial VCDS varianta lite, dar este limitat. De unde as putea face rost de un soft?
 13. Da, asa este, initial m am gandit sa trag senzorii in interior, dar prea multe fire pentru 2 becuri.... Cat despre oglinda farului am scapat-o din vedere si aveti dreptate. Da, stiu ca sunt ilegale, dar le-am pus doar ca au fost ieftine si eram curios. Va multumesc!
 14. Salutare! Titlul nu cred ca este cel mai bine exprimat. Ideea este ca mi am luat niste leduri pe pozitie, RGB, comandate printr o telecomanda dar pot comanda ledurile de la maxim 1 metru in fata masinii. Si as vrea sa le pot controla din masina cu telecomanda. Ceva idei cum as putea sa amplific puterea semnalului? Ledurile: https://s.click.aliexpress.com/e/wdcooQc
×
×
 • Create New...