Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

TibiBzg

Membru activ
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TibiBzg

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O sa pun dar va dura....urmeaza sesiunea si nu stiu cand o sa-l fac...
 2. Am inteles. In urma explicatiilor imi este clara treaba, cand o sa imi vina comanda de pe Ali o sa incep constructiia. Multumesc pentru ajutor!
 3. Sa inteleg ca shema lui Nostalgic nu este ceea ce caut.
 4. Salut! Vreau sa fac o capcana Capcana pentru sobolani ca cea de pe youtube, cu un Transformator de pe Ali, dar problema este ca in momentul in care respectivul sobolan va inchide circuitul, se va electrocuta dar proabil circuitul va ramane inchis pana cand se termina bateria sau se carbonizeaza sobolanul. Si intrebarea mea este daca exista vreun intrerupator, tranzistor, releu, care dupa ce a depistat circuitul inchis sa-l deschida dupa 5 10 secunde.
 5. Nu as face asa din trei motive: 1. voi folosi aceasta automatizare pe dou specii de flori asemenatoare in ceea ce priveste nevoia lor de apa (consumul apei va fi egal sau cel putin apropiat) 2. atata timp cat plantele au acelasi sol, si sunt amplasate in acelasi loc ( nu va fi un ghiveci la umbra si unul in bataia razelor solare) retinerea apei in sol va fi egala (teoretic). 3. in cazul in care este asa cum spuneti dumneavoastra, prefer ca plantele sa se ofileasca din cauza lipsei de apa, nu din cauza abundentei, pentru ca in cazul ofilirii din cauza lipsei de apa ele isi pot reveni, in schimb daca se ofilesc din cauza abundentei radacinile lor vor fi putrezite.
 6. Salutare dupa cum spune si titlu, cum as putea face media intre doi senzori de umiditate (in cazul meu). Concret, am reusit sa programez Arduino sa ude florile daca umiditatea este sub 45%. Dar as vrea ca pe aceasi placa sa mai adaug un senzor de umidutate si sa prelungesc furunul pompitei ca sa ude 2 ghivece. Exemplu: Daca in ghiveciul 1, umiditatea este de 45, iar in ghiveciu 2, este de 46, media este 45.5%, iar pompa porneste. Se poate?
 7. Imi cer scuze, da, el scoate continuu si as vrea sa scoata si alternativ pentru aluminiu.
 8. Salut! Am un aparat de Sudura, cu care as vrea sa sudez si aluminiu, pentru aluminiu am nevoie de curent continuu. Este vreo posibilitate sa-l fac sa scoata cc?
 9. Da,intradevar, varianta cu microprocesor ma depaseste. Ai putea sa-mi recomanzi o schema de PI?
 10. Salut! In vara vreau sa ma apuc de constructia unui detector de metale, dar inainte de a ma apuca vreau sa va cer o parere despre schema pe care am gasit-o, si sunt curios daca a mai incercat cineva sa-l faca. Dupa nu foarte mutle cautari am dat de acest forum cu acest detector, dar am cateva nedumeriri. Va fi ok daca voi folosi o baterie de 12V ca asta? Ce regleaza R1?
×
×
 • Create New...