Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Paul66

Membru activ
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Se poate si mai bine

About Paul66

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Financiar nu poate fi rentabil, dar nu se pune problema din punctul asta de vedere. E vorba de punerea la punct a unui sistem optic vechi. Am dat si eu candva la reparat trei lunete de PSL unui mester si m-a costat destul, dar erau toate curate, reglate ,marcajele refacute, surubele schimbate si bune de pus la treaba inca o generatie.
 2. In trecut, cativa ani in urma, se puteau trimite la IOR, pentru curatat, reglat,gresat. Mai erau si cativa mesteri de acolo care faceau serviciul asta in particular, dar am pierdut orice detaliu de contact. Incercati totusi o intrebare la fabrica. Se pare ca inca repara. http://www.ior.ro/Noutati/Reparatii-binocluri/
 3. In trecut, cativa ani in urma, se puteau trimite la IOR, pentru curatat, reglat,gresat. Mai erau si cativa mesteri de acolo care faceau serviciul asta in particular, dar am pierdut orice detaliu de contact. Incercati totusi o intrebare la fabrica.
 4. Evitati alcoolul sanitar la optica, contine albastru de metil. Azi se gasesc servetele pentru treaba asta,imbibate cu ce trebuie. La fel si pentru geamul mat de la aparatele clasice,SRL.
 5. Sigur, dar nici adaptarea unui senzor nu pune in valoare maiestria neamtului din anii '70, asa ca...
 6. Zenit-ul oferea in vizor un procent mic din ce se inregistra pe film. Fereastra de vizare era mult redusa in comparatie cu Practika , sa dau un exemplu cunoscut, ce oferea in vizor peste 90% din cadrul real. O chestie cam suparatoare pentru un profesionist in cazul aparatelor Zenit, destul de populare dar cam scumpe pentru ce puteau oferi.
 7. Pentru spionaj vizual la distanta? Sunt o multime de camere video/foto care ofera posibilitatea asta fara un meserias bun. Plug&play, ca pentru tot saracul nestiutor.
 8. Eu ajung tot datorita unor cautari in Google, si tot asa, trebuie sa ai cont pentru a vedea atasamente sau link-uri. Vrei, nu vrei, mai vezi cate o minune in genul celei de mai sus. Maresale,lasa vrajeala, cred ca postezi la greu pe acolo. Te ''simnt'' cum scria un veritabil feisbucist.
 9. La Ploiesti, cladirea din centru cu centralele si aparatura, este de vanzare. Posibil ca tehnica sa nu mai fie folosita. Cladirea este in spatele Centrului Administrativ (Casa Alba) langa Aroma.
 10. Softpedia e leaganul celor de la Obregia, cred ca au linie directa. Cei mai multi de acolo sunt plecati rau, mai ales aia de ariile de religie. La sectiunile tehnice pare putin mai aerisita atmosfera, in rest, manifestari de boli cronice, tra la la
 11. Eu am in lista trei prieteni, alte cereri le-am refuzat ca n-am niciun fel de tangenta cu respectivii, chiar daca stiu cine sunt,asa in general. Unii au 1500 de ''prieteni'' , ce pana mea , ii stie pe toti, vorbeste cu fiecare?
 12. Eu il tin pentru a mai schimba o vorba/fisier/poze cu vreo doi -trei amici, atat. In rest, pe divesele grupuri tematice, nu rezist prea mult. Tot timpul apar unii care posteaza doar aiurea sau scriu fonetic. Inca n-am gasit vreun grup dintr-un domeniu ce m-ar interesa, unde sa nu dau peste dobitoci, iar moderatorii/adminii, ce dracu sunt ei, sa nu aplice masuri. Se accepta toti prostii doar pentru audienta si activitate, de parca ti-ar aduce vreun beneficiu. Cei mai tari sunt aia care-si posteaza sticlele de bautura si mancarea din farfurie.
 13. Facebook este, in cea mai mare parte , locul de joaca al celor mai slabi la cerebel. Gasesti multi plictisiti, postangii la gramada, prosti, ''savanti'' , aia care doar ei au dreptate, ciumpalaci, din nou prosti, si tot asa. De fiecare data cand se discuta ceva serios, sau se aduna unii mai rasariti, trebuie sa apara si cei din lista de mai sus. Toti cretinii au telefon si facebook, cum sa te pazesti de ei?
×
×
 • Create New...