Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ioneldov

Membri
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ioneldov

 • Rank
  Nou venit
 1. unde gasesc acel tr driver? tensiune de intrare are 304vcc dar tensiune de iesire nu. Problema e ca nu gasesc sa il cumpar :(
 2. Nu cred ca are vreun rost din moment ce ea nu porneste când o alimentez cu o sursa externa. Ce nu am scris mai sus ca nu vazusem este ca si cele doua sigurante erau arse dar astea nu au treaba cu sursa externa. Voi cauta pe cineva care se ocupa cu asa ceva aici in oras si vedem, daca poate fi reparata bine daca nu caut sa o înlocuiesc si gata, are 11 ani totusi. Multumesc pentru raspuns!
 3. Salutare oameni buni. Cu ajutorul vostru acum jumatate de an am reusit sa repar placa electronica a unei centrale ferroli f24, e vorba de modelul dbm01 care a avut fsd210 ars, a fost perfect pana ieri când a facut un mic scurt si sa oprit. Problema e ca scurtul ala a fost destul de serios din moment ce a topit cablajul sub primul condesator de filtraj care la mine era de 4,7uf/400v. Am incercat sa înlocuiesc condesatorul si sa repar cablajul dar când am alimentat placa a sarit si asta in aer, apoi am incercat sa alimentez placa direct cu o sursa externa transformator si punte 24v dar si alimentator laptop 19v 3a) si nu vrea sa porneasca nici macar montata pe centrala (am alimentat ca condesatorul de filtraj de 220uf/35v respectând polaritatea). Acum sa iau o placa de pe olx nu am incredere iar noua nu prea am cu ce. Mai poate fi salvata? Eu unul ma declar depasit, am aplicat tot ce am gasit aici pe forum dar degeaba.
×