Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RadioProgres

Membri
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About RadioProgres

 • Rank
  core_member_rank_5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu va mai chinuiti, este de la operatorul telefonului. Problema asta o aveam si eu, fix la fel. A trebuit sa sap putin ca sa imi dau seama ca de pe Orange mergea iar de pe Vodafone nu. Ceva se intampla prin routarea lor. Sunt convins ca daca te conectezi la alt wifi iti merge perfect.
 2. Optocuplorul este folosit pentru a detecta prezenta tensiunii pe un circuit (daca sunt aprinse luminile de drum).
 3. Salut, sper ca am postat la sectiunea care trebuie ( tinand cont ca este vorba despre un led cred ca e ok sectiunea). Problema este in felul urmator: vreau sa folosesc un optocuplor intr-un montaj ce va fi instalat pe masina personala ( restul montajului este imun la astfel de "evenimente" pentru ca va fi alimentat din sursa separata ), practic doar ledul optocuplorului va fi conectat la instalatia auto. Doresc sa-i ofer protectie suplimentara pentru acest tip de "mediu", ceva mai mult decat o rezistenta de limitare curent, ma gandesc aici la tot felul de spike-uri si la reverse voltage. Masina este o Dracie 1300.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.