Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

adryan_g78

Membru activ
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adryan_g78

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. adryan_g78

  Reglare amperaj pentru pirogravură

  L-am folosit aseară timp de 2 ore încontinuu și am verificat mereu cablurile și traful. Nici măcar nu s-au încălzit, deci cred că e ok.
 2. adryan_g78

  Reglare amperaj pentru pirogravură

  S-a rezolvat! Mulțumesc pentru sfaturi! Un bec de 100W înseriat la primar a rezolvat problema. Câteva încercări și ansa a căpătat lungimea optimă.
 3. adryan_g78

  Reglare amperaj pentru pirogravură

  Fac rost de o sursă de undeva și încerc, să văd ce iese.
 4. adryan_g78

  Reglare amperaj pentru pirogravură

  Din păcate, n-am la cine apela pentru rebobinare, deci trebuie să găsesc alternative. Îmi spunea cineva să înseriez niște becuri de mașină pe secundar. Asta da idee! Dar sursa de la PC nu-i traf, sigur ar merge? Creionul mi l-am confecționat, nu constituie o problemă.
 5. Salutare tuturor! Am un transformator care scoate 12V și 10A. Vreau să fac un creion de pirogravat, dar traful e prea puternic. În afară de rebobinare, există vreo soluție viabilă să-i scad puterea? Îmi arde imediat ansa de nichelină. Folosesc nichelină din aceea pentru reșouri, cea mai groasă pe care am putut-o găsi. Am încercat să pun un variator de tensiune pe primar, dar nu merge. Dacă îmi poate oferi cineva un sfat, vă rog să-mi explicați ca unui profan în domeniu (fiindcă așa și sunt). Mulțumesc anticipat!
×