Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

yo3fkc

Membru activ
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

About yo3fkc

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/15/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ca sa nu mai deschid alt topic se adauga la vanzare un liniar FL2000B - 600 Eu Se vede in poza din prima postare in dreapta jos .
 2. Reducere de pret saptamana asta . 700 Eu cu ridicare din Bucuresti .
 3. 02016 , infanterie marina , Babadag . Era batalion , acum e regiment . RTG-ist dar nu conta la trageri , am tras pentru tot neamul meu de la maimuta incoace , ziua si noaptea , in medii diferite cu tot armamentul de infanterie ... Nici o zi de munci .
 4. Foto cu comutatorul in cauza
 5. Am unul , ii fac poza si o postez luni
 6. GU43B cu socluri , GU50 cu socluri , GU32 cu socluri , CV in vid , relee antena in vid , trafuri de putere , etc . Plus cca 300 lampi 90% URSS - nepipaite . Sunt prea multe sa le insir aici , renunt la tot ce inseamna constructie . Relatii aici sau la tel 0760606617 73 , Gelu
 7. Am facut si eu din gutui acum doi ani . Anul asta nu au facut gutuii la mine . E pusa la invechit intr-un butoi mic de stejar , ca nu mi-au iesti decat vreo 25 de litri . Din mere fac in fiecare an , si , da , asa cum zicea un coleg mai sus , trebuie distilata de doua ori . Stiu , ramane putina dupa a doua distilare dar si calitatea este alta .
 8. La mine , una dintre matze doarme pe caine toamna/primavara . Iar cainele e un Saint Bernard de vreo 80 de kile ...
 9. TS 950 S care sta degeaba de vreun an . Functionare perfecta , filtru de CW inclus , alimentare directa la 220V . 800 Eu numai cu ridicare personala ( este destul de greu + vreau ca cine il cumpara sa il si probeze , nu vreau discutii ulterioare )
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines