Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo3fkc

Membru activ
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Se poate si mai bine

About yo3fkc

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/15/1963

Profile Information

 • Locatie
  Izvorani IF

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bag seama ca aveti prea mult timp liber / sunteti prea odihniti ! Eu nu am apucat sa intru in atelier sa lipesc doua sarme sau sa pornesc un transceiver de vreo trei luni si voi vorbiti de filme .
 2. Exact asta am si eu , si din aceiasi sursa , 12 buc ! La mine au sosit , dar le comandasem prin septembrie . Ideea e ca sunt cam pe limita in privinta curentului maxim - ma gandesc la un dezacord major . Iar sa pun cate doua in paralel la tensiunea/curentul respectiv , parca nu ma incanta .
 3. Multumesc , puntea respectiva este monofazata . Multumesc de raspuns , am diode de 2A/20.000V dar am crezut ca gasesc o punte trifazata monolit .
 4. Da , la unii le-a cazut si putza !
 5. Nu e nici o conspiratie . E clar ca guvidul circula bine-merci , eu cred ca numarul de infectari este cu mult mai mare - undeva intre 10x si 100x - decat cei aprox 20.000 testati pozitiv. Problema este la isteria cu periculozitatea virusului . Ca daca ai comorbiditati , si o gripa banala te doboara . Guvidul a fost umflat de zici ca e Ebola .
 6. Multumiri si catre tine . Loc e destul . Si distilat din productie proprie !
 7. Multumiri in avans ! In contrapartida pregatesc un flacon de antivirus dublu rafinat de mere !
 8. Ca sa nu deschid un topic nou ... Are cineva prin gradina arici salbatici ? Nu din cei de Pet-Shop . Ca as vrea si eu o pereche . Loc ar avea ultra suficient in gradina , tufe de ienuperi sa isi faca vizuina pe sub ei , fructe din livada .
 9. De asta nu au putut/pot sa fie apreciati inginerii si doctorii formati pe vremea aia . Cand vad un inginer format acum , cel putin in domeniul in care activez , imi pun mainile in cap .
 10. Minunat ! Am avut si eu unul care statea toata ziua intr-un tei . Cand mi-au aparut vecini galagiosi , a disparut ...
 11. Cred ca ora 14 este ok si pentru mine . Trec dimineata pe la firma si apoi ma pun pe drum .
 12. OK , qsl adresa . Mai intru maine pentru confirmare finala .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.