Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

motanus22

Membru activ
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 core_reputation_level_3

About motanus22

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Padurile alea sunt cam terminate si nu ajuta decat sa vina ursul prin oras printre blocuri. Ambuteiajele sunt multe ore pe zi in toate zonele si aerul devine irespirabil, groapa de gunoi fermenteaza si da uneori un miros de balegar pe suprafete mari din oras. Cele mai poluate orase romanesti sunt Bucuresti Brasov si Iasi. Nici macar Cluj sau Timisoara care au o dezvoltare mai mare nu sunt asa poluate.
 2. Pentru Brasov se poate adopta senzori? Poluarea este mai mare decat in Bucuresti aici.
 3. Am trimis mesaj privat si nu am primit raspuns.
 4. E prea slabă lumina de acolo. Cel mai probabil o să-l pun la PC-ul din solar şi va fi excelent acolo pe timpul zilei. În curte iarna e mai greu cu pc-ul, ar merge in verandă mutat.
 5. Am dus la desfacut ecranul si are 3 condensatori umflati şi unul posibil spart. Placa e si afumata si praf mult. E posibil in situatia asta sa se fi stricat iluminatorul? sau iluminatorul nu se strică de la asa ceva? Deocamdată il mai pot folosi doar când e soare in zilele insorite.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.