Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Clement Popa

Membru activ
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Clement Popa

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday November 5

Profile Information

 • Locatie
  Moinesti

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acesta este panelul ,demontat ,curatat contacte,nu-i nimic oxidat; restituit client. Multumesc din nou tuturor ce m-au bagat in seama.
 2. Are ca main o placa MB82,si imaginea arata ca o imagine desincronizata pe cadre la vechile CRT.Vreau un sfat pertinent.Multumesc frumos.
 3. Continutul de memorie flash al spi 25x32v,care mi-e necesar, se gaseste pe Remont dar n-am cont,rusa nu stiu. Rog frumos ,un coleg de forum ce are posibilitatea si bunavointa ,sa-mi downloadeze si mie continutul de memorie.Multumesc mult.
 4. A aflat cineva cum se anuleaza protectia la BD 9889 fv ? Cu mii de multumiri!!!
 5. Un tv,ce cred ca e facut pe un main 17 mb 82, "ingheata"imaginea din cand in cand,iar peste imagine apar linii verticale ca in imaginea postata.Presupun ca e un defect de display dar propietarul spera sa fie altceva,desi e constient ca a facut aburi in incaperea (bucatarie de tara) in care e utilizat.Presupunea oricum prea multa munca sa-l dau jos de pe perete ca sa constat ca n-am ce-i face.Voi ce ziceti,?!?
 6. Am un amic ce mi-a adus spre "decodare"un radio cu CD Siemens de pe un Opel Meriva,si care are scris pe lateral GM 020543442740. Pe capacul superior scrie mai multe.Atasez o poza in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un cod.Cu mii de multumiri anticipate.
 7. Un lord ca intotdeauna,multumesc frumos,si sarbatori fericite alaturi de cei dragi va urez!!!
 8. Am primit tv-ul asta de la un prieten.Are sasiu monoplaca tip :P 40-308BEMV 3.1, flash-MX25L6405 D.Inital pornea,apoi din ce in ce mai greu spre deloc.Ar fi un dump pe Remont,dar nu stiu sa-mi fac " Регистрации "asa ca va rog din nou,stimati colegi forumisti sa faceti un download pentru mine.Cu respect si mii de multumiri!
 9. M-ati prins cu intrebarea in timp ce va raspundeam amandurora, Sorin a postat primul asa ca i-am folosit dumpul inainte de a-l posta dvs.pe al doilea, si fiindca a mers nici n-am mai deschis fisierul care ar fi presupus un rt809 ca n-am asa ceva.Inca o data multumesc pentru timpul acordat.
 10. Acum daca va uitat la ce mi-a trimis domnul Pavelescu,tot de la rusi probabil ,o sa radeti daca va spun ca l-am scris cu un EZP 2010. Deocamdata nu-mi permit un RT809,sunt doar un mic amator.Multumesc mult inca odata amandurora.Sarbatori ferricite !
 11. Domnule Sorin,domnule Florinel,multumesc frumos pentru solicitudine,am scris dumpul initial pe vechea memorie dar se vede treaba ca e afectata si fizic si "psihic",ca n-a mers,(eroare pe batranul meu EZP 2010) asa ca l-am scris pe un winbond 25q64jvs10.Merge tv-ul ca nou.Pacat ca nu-i si smart,ca hdmi e, canale digitale prinde.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.