Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Faust2018

Membru activ
 • Content Count

  673
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

617 Excellent

About Faust2018

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Valhalla

Recent Profile Visitors

730 profile views
 1. Cu dibăcie te prinzi tu de ce este pusă doar între 0 și 16
 2. Aia este rezistenta "antiprost", dar nu protejează primarul trafului de ieșire decât parțial, o vezi montată în toate amplificatoarele mele, inclusiv în cele care nu au așa ceva, le montez eu.
 3. miticamy Domnule eu vă doresc sincer multă sănătate . Nu m-am supărat , doar că nu imi place să-mi explice cineva ca la proști , ceva ce știu . Imi cer scuze dacă ați simți o ironie din partea mea , nu am nimic cu dv , tot de la ingineri am învățat destul de multe , este și nornal să fie așa , eu după liceu nu am mai avut chef să învăț , adică să mă duc la o facultate , m-am făcut antreprenor . In perioada 2000....2009 nu am mai pus mâna pe letcon , in 2000 am dat unui puști tot ce aveam , piese , documentație , zeci de aparate demontate , etc . Am zis că în viața mea nu o să mai fac nimic legat de electronică numai că .... niciodată să nu spui niciodată . Acum vă intreb ceva , la modul cel mai serios , dacă acel traf de 30w vede in secundar ca sarcina doar o pereche de căști , înfășurările pentru pentru incinte fiind fără sarcină , se străpunge primarul sau nu ? In cazul cand se livrează ceva putere . Îmi puteți raspunde doar cu da sau nu . Imi cer scuze dacă v-am creat un disconfort de orice fel .
 4. Poate că nici dv nu aveți treabă cu transformatoarele de iesire din amplificatoarele cu tuburi , dar puteți intreba colegii de forum cu pregătire similară cu a dv , cam ce se întâmplă când un transformator de ieșire ramane fără sarcină in secundar . Eu având o pregătire extraordinar de precară , chiar mă consider prost ! Vă pun doar o poză , că să vedeți urmările unui amplificator care a rămas fără sarcină pe un canal .
 5. Dacă amplificatorul de radioficare livra 50...60w , este o putere doar de exemplu , puterea însumată a difuzoarelor nu trebuie să depășească puterea amplificatorului , înțeleg raționamentul cu difuzoarele de radioficare dar este altă mâncare de pește , linia este încărcată permanent cu o sarcină care nu depășește puterea livrată de amp sau impedanța minimă din secundarul ampului de linie . Problema este alta , puțini au înțeles , ce Raa ai pentru o sarcină de 0,06w 32 ohmi , să zicem , si ce Raa ai cand ai in secundar o sarcină de 30w/4 ohmi ? Dar dacă scapi din greșeală mâna mai spre dreapta butonului de volum , cei 0,06 w din secundar , pot ține în frâu autoinducția din primar ? Primar care este calculat pentru un anumit Raa si pentru a livra in secundar o putere de 30w .
 6. " Eu le-am spus să pună un comutator care cuplează sarcini in locul incintelor , atunci cand folosesc căști . Editat Mai 29 de Faust2018"
 7. Dacă te referi la JJ , sunt cele mai proaste tuburi fabricate in ziua de azi . Am mai spus pe aici că ECC83/12AX7 JJ nu " bat " cu datele de catalog , un prieten din Iași a facut o comparație , ce arată un catometru dacă măsori un ECC83 de la altă firmă si ce arată catometrul dacă pui in soclu un ECC83 JJ , diferențe mari , JJ este mai aproape de E88CC . Am făcut si eu comparații si am ajuns la același rezultat , dă cu virgulă ..... Eu am avut probleme cu EL34 JJ , cu două bucăți din 12 buc , așa că le-am pus pe podea pe toate 12 si am calcat pe ele , de opt ani nu mai cumpar JJ .
 8. JJ nu are treabă cu defuncta Tesla , folosește doar locația , clădirile fostei fabrici . https://psvanetube.com/wordpress/psvane-tubes-factory-tour/ https://www.tubedepot.com/t/brands/sino-chinese TAD,Ruby si Groove Tubes sunt doar branduri de vanzare , cum pe vremuri exista Zaerix .
 9. Miflex SCR/Solen Fast Vishay TEAPO JJ
 10. Înseamnă că mi-am atins scopul Multe rețete folosesc animale, păsări , pești , crustacee , toate acestea fiind moarte . Că să scapi de greață încearcă o rețetă vegană cu hrana animalelor , trifoi, iarbă , etc ,etc , in stare crudă sau balotată . Este un pamflet si trebuie tratat ca atare . Eu am un simț al umorului mai dezvoltat sau mai extrem .Despre mine spun că am 100.....105kg in viu , greutatea depinde de proteinele procesate de mine din vietăți .......moarte In poze , făceam la proțap un purceluș de 13kg , mort și ăla .
 11. Mașinile alea din Cuba nu sunt ce crezi sau vezi in poze , multe au n adaptări de piese , motoare , etc . Din unele a rămas decât caroseria , caroserie care uneori are un strat de 5mm chit . Am pipait , mers ,cu asa ceva .
 12. Aici făceam ceva mai complicat , care durează mult ca timp de pregătire .
 13. Borș de pește , facut acum două Duminici . Având ceva musafiri ( impropriu spus , gașca de prieteni fani grătar ) unu din ei a zis că nu se poate fără roșii , așa că am pus si trei roșii tocate , a ieșit o contrazicere maximă , eu i-am spus că la borșul de pește nu se pun roșii , până la urmă i-am facut nebunului pe plac .
 14. Deja am balele pe barbă . Si eu sunt fan pește sărat si uscat , dar .....cu greu mai fac rost de cateva șiruri de cărășei sărați si uscați . Toamna imi pun la sărat si apoi la uscat câteva știuci si cativa crapi tăiați pe sir în jumătăți , desarați un pic sunt o nebunie pe grătar , așa ca aperitiv .....inainte de a pune cărnurile pe grătar , merge vinul ....
 15. Cannelloni umplute cu carne de porc mort carne de porc mort , mai slabă , tocată , este bine să o tocați voi să să o toace in fața voastră măcelarul, nu cumpărați carne gata tocată , poate conține tot felul de " deșeuri " animale si o oarecare cantitate de colorant cateva felii de bacon afumat un morcov o ceapă un băț de țelină usturoi oregano sare piper fulgi de ardei iute două cutii de rosii smântână două ouă mozzarella parmezan sau altă brânză tare ca consistență , eu am pus parmezan si pecorino Gâtul se curăță cu un vin roșu , după preferință , eu prefer unu sec , cât mai sec .
×
×
 • Create New...