Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Dani..

Membru activ
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Se poate si mai bine

About Dani..

Profile Information

 • Locatie
  Buc.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dani..

  Legislatia rutiera

  Intrebi pentru un prieten,nu-i asa? Ii trebuie bani de combustibil, eventual, cheile ,si sa exerseze parcarea laterala cu spatele.
 2. Dani..

  Materiale atelier serioase

  Om de nota 10+ Toate cele bune!
 3. Dani..

  Despre sport

  Asta-i o recomandare pentru sedentari. Alora imediat li se rupe filmul si-i vezi galbeni la fata. Cand aveam meci,seara bagam cartofi,paste,macaroane cu branza la greu.
 4. Dani..

  Despre sport

  Asa cum alergi,e de relaxare. Muschiul o freaca la rece si nu goleste rezevorul. Invata exercitii de incalzire a grupelor musculare,articulatii,etc. Alearga usor,rupe ritmul,relaxare,mers ghemuit,relaxare,alergare usoara, sprint. Lasa greutatile si incearca sa faci exercitii cu coarda si la bara fixa. Nu zic de paralele ca e mai complicat . Mananca tot ce creste in pamant si pe pamant,nu le mai cantari,numara,calcula. Haleste cand ti-e foame si ce-ti place. Ce faza e aia cu am halit un tort si trebuie sa-l scot din mine? De fapt si de drept nu faci decat sa dezvolti o obsesie care nu-ti va fi benefica, zici ca suferi de sindromul Asperger.
 5. Cata naivitate... Eventual ne facem si un gard frumos in jurul tarii,punem o sonerie si incuiem USA. Cand suna cineva,ne uitam intai pe vizor si intrebam asa, la misto,cine eeee? Pregatim si cateva pungi cu apa,sa avem la nevoie.
 6. Dani..

  Achizitie aer conditionat mobil

  Sa fie sanatos cel care l-a vandut. Doar iti spusera oamenii sa stai linistit ,dar probabil trebuiau sa si deseneze.
 7. Dani..

  Despre sport

  Eu sunt mare amator de coliva. Nu glumesc. Imi place sa fie ornata,dichisita,altfel nu mananc. Cand face soacra-mea, am farfuria mea ovala in care o pune. Daca ar fi sa fac o afacere in domeniul alimentatiei publice,as produce coliva. Cea mai buna coliva!!! Nu-mi place aia pe care s-a presarat cocos, e pentru maimute.
 8. Dani..

  Boxe 750Ω

  La sfarsit , cand se va discerne un castigator din aceasta disputa, primeste de la mine o gaina vie. Sau un crevete ori o stiuca, depinde de stoc.
 9. Dani..

  Despre sport

  Ca sa inteleaga tot omul, articulatiile la juma' de cursa,ligamentele nu intinse. Te setezi pe gama confort, nu inainte de a te incalzi. Dar, sa halesti un tort ca apoi sa o iei la fuga, ca nu ti-a iesit calculul bine sau a indicat vreun aparat o valoare prea mare,e total aiurea si gresit. Si tensiunea ar trebui monitorizata frecvent.
 10. Dani..

  Despre sport

  In dreapta tinea lingurita iar in stanga, farfuria cu tort. Nu avea cum sa Kamasutreze. In general,cam toti cei care au practicat un sport lunga durata,cam acuza probleme la articulatii.
 11. Dani..

  Setări recomandate pentru începători

  4. Sublima dar lipseste cu desavarsire. 10. Discutabila.
 12. Dani..

  MILLER&KREISEL

  Si mai ales nu din China,gen aliexpress.
 13. Dani..

  Achizitie aer conditionat mobil

  Confirm. Mai bun un ventilator si mult mai ieftin.
 14. Dani..

  Technics SX-55

  Macar scrie-le numele corect. Daca-ti place culoarea,de ce nu ,ca-n rest ce pot avea in plus?
×