Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

eugenius

Membru activ
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Excellent

About eugenius

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  jjj

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. eugenius

  Cafeaua ...

  Era făcut din năut care este o hrană foarte apreciată de cai. Cred că D.C. Mazilu a avut o epigramă care se termina așa citez "Și știind că nu beau alcool ma servit cu nechezol"
 2. eugenius

  Ce au facut altii, si cate o sa mai faca

  În video pus de Victor mai sus observ că plancardele și banerele sunt scrise de mână, ai noștrii sunt mai organizați le au tipărite.
 3. eugenius

  Fake News

  Dacă pui mesajul într-o sticlă plină cu vin sunt mai multe șanse să fie găsit
 4. Când eram școala generală nu doream decât o femeie cu țâțe mari. În liceu m-am întalnit cu o femeie cu țâțe mari, dar lipsea pasiunea. La sfârșitul liceului m-am întâlnit cu o fată și pasiunea nu mai lipsea, dar era prea colerică. Totul era o urgență și plângea tot timpul. Am decis ca am nevoie de o femeie ceva mai stabilă. Am găsit apoi o fată foarte stabilă, dar era plictisitoare. Nu prea o interesa nimic. Ulterior am găsit una neplictisitoare, dar nu puteam ține ritmul cu ea. Am cautat una ambițioasă. După facultate am găsit o femeie ambițioasă și m-am căsătorit cu ea. Era atât de ambițioasă încât a divorțat și mi-a luat totul. Acum tot ce vreau este o femeie cu țâțe mari.
 5. Vezi și ce spune doamna asta, cam cum e viața off-grid.
 6. eugenius

  Nu se mai poate trai -- Țânțarul tigru a ajuns in Romania

  Era de așteptat să apară probleme din localitatea aia au primar liberal
 7. La posturile anterioare m-am exprimat oarecum defectuos (urmăream și un film în timp ce postam) în sensul că deja există pierderi de vieți omenești cauzate de mașinile automate, și încă nu au apărut adevărații roboți, acum nu sau terminat accidentele ci doar sunt mai bine acoperite de departamentele de PR din multinaționale, nu am nimic cu multinaționalele dar când vorbim de roboți industriali nu are sens să ne gândim la firme mici de subzistență. Cum spune RST roboții deja ne înlocuiesc se pune problema dacă atunci când acei roboți vor fi capabili de conștiență nu vor dori să ne înlocuiască la modul activ prin exterminare. În altă ordine de idei e de așteptat ca un astfel de AI să dorească să îi înlocuiască inclusiv pe patroni, ar avea mai mult sens. Citeam niște știri de actualitate cum băncile automatizează tot mai mult procesele gestionate și renunță la personalul uman va veni oare momentul în care roboții de fapt vor controla băncile și prin ele toată omenirea ? Spui mai sus de bani blocați, care bani sunt blocați ? Banii de fapt nu există, banii sunt o iluzie, în special atunci când sunt blocați fiindcă ei există doar atunci când sunt folosiți ei prin definiție sunt un mijloc de plată. Și așa procentul de bani tipăriți este undeva la 20% restul sunt bani scriptici, nu poți să îi pui la saltea decât pe ăia tipăriți. Dacă vrei să conservi o valoare fie investești într-o intreprindere viabilă unde banii or să circule și or să facă profit dar implică și o doză de risc fie cumperi opere de artă. În condițiile schimbării climatice și schimbări economice care duc la strămutări rapide de populație investițiile imobiliare sau în terenuri nu mai sunt așa de sigure.
 8. Da e doar din 2007 e mai nouă, uite aici un bug din 91, traducerea este de pe vremea când sa apucat Google de traduceri automate mai bine o ignorați și urmăriți discuția în engleză.
 9. gata a început, or să apară problemele mai repede decât credem. https://www.wired.com/2007/10/robot-cannon-ki/ sau aici
 10. eugenius

  Fake News

  Tot ce e bun în viața asta e imoral, ilegal sau îngrașă Atât timp cât Facebook este util pentru a schimba guverne și ai îi face pe oameni să se spioneze singuri nu o să fie ilegal. Nici eu nu mai am Facebook de anul trecut, de țigări m-am lăsat acum 15 ani dar trebuie să recunosc că de Facebook a fost mai greu să mă las
 11. Soluția descrisă de tine nu necesită AI, cred că poți să faci și un automat cu relee care să facă asta, dar există AI care recunoaște obiecte, care poate să citească etichete și care poate interpreta ce a citit. https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cognitive-services/luis/ https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cognitive-services/computer-vision/ https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cognitive-services/face/ Totuși adevăratul AI o să fie acela care o să fie conștient de sine însuși, când o să apară primul robot care ia șpagă atunci înseamnă că a apărut adevăratul AI.
 12. eugenius

  Fake News

  Iar acum Facebook crează dependență, sunt niște similitudini.
 13. Atunci la ce să mai fi șef dacă ești singur în parcare , până devin disponibili roboții trebuie să atragi resursa umană ca să aibe cine să muncească în fabricile patronilor care cotizează la partid, votul nu are nici o importanța.
 14. eugenius

  Fake News

  Referitor la tema generației revoluționare, asta sa mai întâmplat și prin anii 60 în SUA pe fondul războiului din Vietnam și al muzicii Beatles dar a fost explicat mecanismul de Dostoievski în Crimă și Pedeapsă, anume dacă aduci o generație la un nivel de educație care le permite să aibe pretenții dar nu le asiguri și obiectul muncii obții o revoluție.
 15. Recunosc că în materie de religie sunt ateu, îmi pare interesantă legătura dintre credința protestantă, liberalism și bunăstare. Atunci când sau tăiat 10% din salarii era la putere un partid care avea cuvântul liberal în denumire, dar știu și că partidele de la noi sunt simple organizații mafiote și nu au nici o legătură cu doctrina sau denumirile pe care le invocă. Poți dezvolta ideea cu legătura dintre protestanți, liberali și bunăstare ? Păi am spus, trebuie atrasă resursa umană.
×