Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

extracascaval

Membru activ
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Se poate si mai bine

About extracascaval

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 12/10/1969

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

260 profile views
 1. Fără atac la persoană ! Fãrã įntepaturi! Userii care se plictisesc! Respectați regulamentul Elforum si mai ales cititil! Imi rezerv drepturi de autor 12-1000 .®™© Sper ca stiti un pic de gluma! Si ca sa incepem bine azi Ce parere aveti despre extraterestrii!? https://www.google.ro/amp/s/playtech.ro/2018/conspiratie-extraterestri-ozn-fulgere/amp/
 2. Nu am stiut ca esti plecat afara (unde habar am) ,intrebare cand ai mancat ultima data asa ceva? Daca nu ai asa ceva degeaba ai bani ca traiesti dageab Ps.:mancarea e naspa rau afara mori de foame!
 3. Mai mult ca sigur defect de fabricatie,nu avea cum sa intre aer in toate,totusi ar trebui formatate 24 de ore apoi testate ,cateva evident!
 4. Când este adăugat ca element în aliaje de aluminiu, cupru, fier și nichel, beriliul îmbunătățește o parte din proprietățile fizice ale acestora.[1] Uneltele fabricate din aliajul de cupru-beriliu sunt rezistente, nu creează scântei în contact cu suprafețele din oțel. În cadrul aplicațiilor structurale, combinația cea mai întâlnită de rigiditate flexurală, stabilitate termică, conductivitate termică și densitatea joasă (1.85 ori mai mică decât a apei) fac ca beriliul să fie un material foarte căutat în cadrul componentelor aviatice, torpilelor, navetelor spațiale și a sateliților[1]. Datorită densității sale joase și a masei atomice, beriliul este relativ transparent în contact cu razele X și alte forme de radiație ionizantă; așadar, este materialul cel mai comun ca și ecran de protecție pentru echipamente pentru raze X și componente ale experimentelor cu particule fizice.[1] Conductivitatea sa înaltă, precum și cea a oxidului de beriliu, au condus la utilizarea sa în managementul termal.
 5. http://m.gandul.info/magazin/imaginea-care-starneste-rasul-pe-soselele-din-romania-10031186 Sa imi bag ...banii la cec De asta umbla unele dupa negri ,ca au multe ...bancnote deaste!
 6. Si daca tot suntem in sfera asta
 7. Eu stiam ca pentru SE trebuiesc tole de calitate cat mai buna ,intradevar EI ,deoarece sunt pierderi mari in regim SE (la lampi) deoarece sunt folosite in clasa A ,de unde si un consum mai mare la retea,trebuie un camp electromagnetic cat mai bun,partea proasta e ca se gasesc materiale de calitate buna foarte greu tole si sarma,cea argintata ar fi de preferat!
 8. Nu are nimeni nimic cu tine doar ca moderatoru e putin cam hater si cand ii casuna cad altii ca tine si ca mini nevinovati!!
×
×
 • Create New...