Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Amaristanciu

Membri
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amaristanciu

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Amaristanciu

  Problema deschidere automatizare porti batante

  Am si manualul centralei, de care am facut cu greu rost. Daca mai are nevoie cineva de el este aici L2PLUS.pdf
 2. Amaristanciu

  Problema deschidere automatizare porti batante

  Bună ziua. Multumesc pentru raspunsuri. Ieri am motat consatori noi si problema persista. Am citit pentru a mia oară si manualul de utilizare si intructiunile centralei si nu am gasit nimic sa ma ajute. In ceea ce priveste timpul de lucru, am reprogramat centrala, si am conometrat cursa. Timpul de lucru cand portile nu se închid complet este egal cu timpul de lucru când lucreaza normal (27s). Dupa cum v-am spus ca sa elimin problema pe care o am am marit timpi de lucru acest lucru ducand la functionarea si dupa inchideri a portilor a motoarele pentru câteva secunde. Stie cineva dacă prin acest lucru pot aparea "reactii" adverse, inafara de consumul marit de curent? Multumesc inca o data pentru răspunsurile primite.
 3. Amaristanciu

  Problema deschidere automatizare porti batante

  Mecanic nu ingradeste nimic. Chiar merge f f usor. Ma gandesc, este posibil sa fie din cauza condensatorilor? Automatizarea este noua, dar este productie 2013.
 4. Buna ziua, Am cumpărat si montat o automatizare MATT THOR 400 care are o centrala de comanda C2PLUS. Am o mica problema cu deschiderea dupa o anumita perioada de pauza. Respectiv daca nu o folosesc o ora nu mai face cursa completa, motoarele funtionad mai incet, dupa primul ciclu de inchidere deschidere urmatoarele curse sunt normale cum sunt programate. In acest moment am "rezolvat" problema, mărind timpi de lucru, dar dupa primul ciclu de lucru motoarele stau in tensiune mai mult timp (15-20 sec) Multumesc anticipat
×