Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gas2 dan

Membru activ
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 core_reputation_level_3

About gas2 dan

 • Rank
  core_member_rank_2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am testat experienta. Avem un creier interesant. Pacat ca nu prea il cunoastem.
 2. Ma obligi sa fiu offtopic si sa deranjez pe aici. De ce date mai ai nevoie ca sa-mi afli adresa IP? Vreau ca incepand de maine sa te adresezi cu "Domnule Profesor" lui RST daca nu-ti iese ce zici tu. L-ai jignit destul. Te bagi in afacere? Scuze inca o data de offtopic. Dar eu zic ca trebuie sa clarificam ceva. In concluzie, Gabriel_S, maine cam pe la ce ora aflu si eu ce IP am?
 3. Offtopic: cat de incerta este inertitudinea. Sunt si eu si RST online. Nu ziceati ca suntem clone. Ghinion. Scuze de offtopic.
 4. Hai sa lasam offtopicul. RST zice ca a emis si se 'vede' pe sdr-uri online. Asta este stirea. PS: eu inca astept totusi sa aflu ce adresa IP am. Gabriel_S ?
 5. Stai calm domnule. Acest site are admin seriosi. Si, oricum, este ilegal ce ai cerut. Vad ca te pricepi si in alte domenii. Cum zici ca faci sa-mi afli IP-ul? Hai o demonstratie. Daca nu-ti iese te rog sa-i zici "Domnule Profesor" lui RST. Mare gradina ta Doamne. LE: nu-l cunosc pe user RST.
 6. Exact ce banuiam. Multi plictisiti. Pina la revenirea on-line a lui RST, rolul intervetiei tale a fost...? Seminte de floarea-soarelui nu (mai) servesti? Jenante interventii domnilor.
 7. Era cineva care-si vindea o rapciuga de osciloscop numai pentru faptul ca a auzit ca RST foloseste un stick si un soft pe post de analizor. Poate daca se informa,afla ca know-how-ul inglobat in acel stick si in soft acopera valoarea tuturor osciloscoapelor de acel gen.
 8. Hai sa fim calmi si rationali. Ca doar nu suntem la Haznaua3. De ce esti sigur ca RST a emis sau va emite fara autorizatie? Din ce am reciti, cele mai multe wave RF le-au facut intervenienti, nu RST. Mai calmi domnilor. Este un domeniu asa frumos.
 9. Tardiv. Nu mai bine ar impune respectarea regulilor din trafic? Poate asa ar disparea tot felul de pocnitori "corectoare de propagare" pe care tabla zincata a lui RST le bate la multe capitole.
 10. Faci radioamatorism, dar stii ce faci? Cati din detinatorii de autorizatii stiu ce fac? Asa ca mai calmi la adresa lui RST. Cati 'autorizati' raman fara autorizatie la un examen corect?
 11. Hai totusi sa stam calmi. Ce a facut RST atat de grav de-l jigniti asa? Sigur nu a votat PSD & Co asa cum eu cam banuiesc pe multi de aici. Restul deviatiilor se pot repara.
 12. Cum a facut UDAR, pare mult mai logic: asteapta apasare buton: while(buton neapasat); Cerintele nu spun ca trebuie ca programul trebuie sa faca altceva in timpul asta. Debouncing nu este cazul, urmeaza delay-uri mari. Poate a gresit ceva pe acolo de nu merge. Dar, eu zic ca asa se face.
 13. Domnule dyogenes, daca pe user RST pot sa-l banuiesc de ceva amestec de stiinta amestecata ,destul de des, cu pahare, vad ca aveti ceva care va urmareste: "sculer-matriter", " boi constructori"... Sunteti poet de meserie?
 14. Jenanta interventie domnule radioamator. Chiar nu va este rusine sa publicati asa ceva?
 15. Are si RST dreptate cand face ceva glume pe aici. Daca realizarile tehnice ale contestatarilor sunt la nivelul licuricilor pt. bateriile auto, la mai multe RST.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.