Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alex vw

Membru activ
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

About Alex vw

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

397 profile views
 1. Am inteles. In acest caz,ma voi reorienta...
 2. 12/24 , indiferent. Vazusem acest video : Dar nush daca m`ar ajuta ..
 3. Stiti un astfel de motor ? Sa stiu cam ce sa caut ...
 4. @validae m`am gandit si la varianta aia doar ca nu stiu daca racirea va fi imediata ca si in cazul compresorului auto.Ma refer la diametrul conductelor ... Sunt deschis oricarei idei Ca si alimentare, fie ca e agregat fie ca e motor electric ( ex meu ), ma gandeam la un invertor pur sinus.Rulota are si priza exterioara pentru conectarea ei la retea ...
 5. Buna tuturor.Vreau sa fac o clima stationara pentru o rulota.M`am gandit sa folosesc un compresor clima si 1 motor electric.Nedumerirea mea ar fi puterea motorului ... Oare 1-1.5kw 3000rpm, ar fi de ajuns ?
 6. Da, sistemul Dynaudio are amplificator cu 8-12 canale pentru fiecare difuzor in parte , implicit si pentru subwoofer. L`am numit subwoofer ca acolo e montat . Vazusem cateva kit`uri in sectiunea Vanzari si ma gandeam sa cumpar in speranta ca sunt construite si testate ...
 7. Ok Shambala dar totusi am un semn de intrebare legat de acest difuzor... sunt mai "catolic" de felul meu si de dragul curiozitatii si al *stiintei* am sa vad totusi ce ii poate capu.Repet, nu e musai sa folosesc acest tip de difuzor.M`am gandit la ele ca stau pe bara. Revenind la titlul topicului, totusi ce kit`uri amplificare sa folosesc ?Eventual filtru activ sau pasiv ? Stiu ca,cu cel pasiv scade puterea considerabil..
 8. Las un link : https://diy-audio.ro/portfolio-item/dynat-2/
 9. Cu .... un microfon mai special asa ? Stiu ca in trecut userul @ahegyes a facut niste incinte pentru 1 set de difuzoare auto Dynaudio, tot asa fara parametrii ... Chiar lui i`am si cerut ajutorul .
 10. Am sa revin cu parametrii difuzorului, ca sa nu faca,citez : "bum-bum-tzz-tzz-crrr-crrr". Daca nu o sa fie utile, nu e problema, schimbam difuzoarele... Ideea postarii era alta si anume amplificarea.
 11. Am sa fac niste masuratori sa aflu parametrii difuzorului... *Bum bum* face mai mult din cauza amplificatorului care are iesire separata pentru subwoofer... Daca o sa fie necesar inca 1 difuzor, montam nu e problema. Ca idee,difuzorul de joase are 2 bobine de 2ohmi .
 12. Buna dimineata.Detin 2 difuzoare provenite din subwooferele auto Dynaudio si curand am sa achizitionez si 2 tweetere.Vreau sa imi fac 2 boxe active pentru pc. Vreau sa imi recomandati 1 sau 2 kit`uri de amplificare aprox 50w/buc( ce se comercializeaza aici pe forum ,sa ne ajutam intre noi ). Vreau claritate si pe cat posibil nu as vrea sa pun corector ton (prea multe mataraie ).
 13. Alex vw

  diverse audio

  pct 2 si pct 3 vandute. up restu, negociabil.
 14. Se poate inchide. ..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines